|
|
|
Czy był ktos z Was w tej restauracji i jadł tam makaron? Bo podobno są niezłe, nie mówie że tam nie byłem, ale jestem ciekaw jak Wam smakują
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SUPER ŻARCIE POLECAM
|
|
|
|
|
CYTAT SUPER ŻARCIE POLECAM Ciekawy jestem co tam jadłeś? Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
"Penne" coś tam, nie pamiętam, ale był to makaron zapiekany z serem... mmmm
|
|
|
|
|
tam jest ok
|
|
|
|
|
ok
|
|
|
|
|
Mmmmm. Pyszności
|
|
|
|
|
A jak będzie czynne w Niedzielę, nie wiecie? Rodzina zwalił mi się na łeb i muszę gdzieś ich zaprowadzić
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
No i co Nastezji, byłaś tam na tej kolacji?
|
|
|
|
|
Czemu jak tam pójdę to nie ma ludzi?
|
|
|
|
|
A wiecie może ile w tym roku knajpy "wołają" za Bal Sylwestrowy?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Jak dla mnie to lokal ok. i nawet palarnię zrobili. Jestem ciekawa czy Sylwester tego roku im dopisze?
|
|
|
|
|
Odpowiadanie w tematach kulinarnych po godzinie 22:00 powinno byc zakazane!
Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
|
|
|
CYTAT Odpowiadanie w tematach kulinarnych po godzinie 22:00 powinno byc zakazane! Bo co? Komuna? Uzasadnij dlaczego? Bo Tobie nie pasuje? Jeśli tobie nie pasuje to bym na to spuściła zasłonę milczenia heheh... |
|
|
|
|
jEDZONKO PYSZNE JEZLI KTOS OCZYWISCIE ZNA SIE NA PRAWDZIWEJ WŁOSKIEJ KUCHNI UWIELBIAM PENNE... SPAGETII BOLONESE.... I RAZ JADALALAM TEŻ TAM PIEROGI RUSKIE BYŁY OKEJ ... DODAM ZE WNETRZE JEST ELEGANCKIE I STYLOWEE NIE TAK JAK BYLA TAWERNA TAKA SPELUNA AZ MILO ZJEŚĆ..!!! A LATEM UWIELBIAM TAM ISC ZE ZNAJOMYMI NA OGRODEJ JAKIES PIWKO CZY DRINA... FAJNY KLIMAT POLECAM!!!
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Odpowiadanie w tematach kulinarnych po godzinie 22:00 powinno byc zakazane! Bo co? Komuna? Uzasadnij dlaczego? Bo Tobie nie pasuje? Jeśli tobie nie pasuje to bym na to spuściła zasłonę milczenia heheh... Bo siedzi człowiek po nocach i pracuje, głodny jak wilk, wchodzi na chwile na forum w ramach przerwy a tu tematy o pysznych makaronach zapiekanych, miejże litość. Zabiorę Twoją Wypłatę |
|