~~hehe | |
|
|
A gdzie jest Napol Leon ze swoją śmieszną czarno-granatową chorągiewką śmiesznej partyjki śmniesznych ludzi z UPR? Dalej uważacie, że konkubinat z Giertychem to było mistrzowskie posunięcie :zdechly:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~latające kombinerki | |
|
|
HA HA HA wkoncu!!! taki pewny PiS poległ!!!
Kaczory won!!! Nadeszła znowu III Rzeczpospolita Polska ! |
|
|
|
|
|
Jestem Jestem. Szkoda mi ciebie, Zagłosowałes pewnie na PO , Zobaczymy jak szybko zmienisz zdanie.
Chcesz dowiedzieć się więcej pisz . E@Mail . |
|
~~GD | |
|
|
sam bym byc moze zagloswal na UPR - ale w tych wyborach byl by to glos stracony ! UPR bylo za slabe by odsunac od wladzy dwie blizniacze kaczki - a to byl cel nr 1 tych wyborow !
SKONCZYC Z IV 4 RP ! - Udało sie ! wiec wielka nieodpowiedzialnoscia bylo oddawac glos w tych wyborach na upr(LPR) - bo to grozio upadkiem demokracji ! |
|
|
~~Gość | |
|
|
A zobacz sobie wyniki wyborów w Szwajcarii i dopiero sie odzywaj. Po nauki odsyłam na blog JKM.
|
|
|
|
|
|
CYTAT A zobacz sobie wyniki wyborów w Szwajcarii i dopiero sie odzywaj. Po nauki odsyłam na blog JKM. nie wiem do kogo to było ... ale szwajcaria dla mnie wyjatkowy nie jest przykladem godnym nasladowania. |
|
~~cr | |
|
|
weszla III RP i juz jest... salon ferrari- jak odwaznie i szybko- swoj swojego.....
|
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT weszla III RP i juz jest... salon ferrari- jak odwaznie i szybko- swoj swojego..... Żydo-tropiciel „cr” również w tym wątku się udziela :wśceikły: Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|