~~ggg | |
|
|
haha, śmialiście sie z Błądka a został posłem ;d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Brawo Antoni
Również brawa dla Pani Butryn. Jak nie było, to nie było. A teraz mamy dwoje przedstawicieli w Parlamencie |
|
|
~~ | |
|
|
i co głupio wam krytycy ? ze sie nie odzywacie? tez bym sie nie odzywał bo wstyd
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
słuchaj głupcze nie było lepszych kandydatów to trzeba było przynajmniej głosowac na swojego!w końcu to ludzie zrozumieli a nie jak w poprzednich wyborach wojna była na ch.ja miedzy kandydatami.jest 2 przedstawicieli i to się liczy!a nie pierd.lenie że Błądek Błądek tamto.jaki jest taki jest mógłby byc lepszy.osobiście głosowałbym jakby startował na B.Kopyto.młody,wykształcony i inteligentny jak komus by sie mogło wydawać to normalne przy wyższym ale niestety nie jest często to takie widoczne jak sie robi studia na sztukę...
|
|
|
~~GD | |
|
|
no brawo stalowowolanie ... macie 4 lata do tyłu. Wasz wybór. Szkoda tylko tych którzy jednack chcą rozwoju ! SZKODA !
|
|
|
~~zz | |
|
|
brawo stalowemiasto ... ktore PiS ppromowało na łównej stronie ... zenada
|
|
|
~~ | |
|
|
brawo stalowemiasto ... ktore PiS ppromowało na łównej stronie ... zenada, nie sądzę, że ta reklama odbywała się za frico... wybór tego pana chluby miastu nie przyniesie!! To na osłodę pozostaje tylko p.Butryn!
|
|
|
~~GD | |
|
|
o ile pamietam kilka dni pozniej jako mega art byl artykul ze jak wygra pis do bartoszewski z Polski wyjedzie - bylo to chyba nawet nad banerkiem bladka ;]
|
|
|
~~~~ | |
|
|
poseł Błądek na pewno zgubi się w Semie:haha:
a jeśli nie to może kiedys zobaczymy go na mównicy , może się nie wywróci:haha: |
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT poseł Błądek na pewno zgubi się w Semie:haha: a jeśli nie to może kiedys zobaczymy go na mównicy , może się nie wywróci:haha: A może siądzie w ławce razem z Anią Sobecką (miłą i doświadczoną parlamentarzystką z lepszej części Torunia) to mu szybko powie co i jak CYTAT haha, śmialiście sie z Błądka a został posłem I nic ale to nic się nie zmieniło :haha: :haha: :haha: Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~ | |
|
|
Rok temu jak byly wybory samorzadowe to mowiliscie ze Bladek uzyskal rewelacyjny wynik bo byl na pierwszym miejscu na liscie. A co teraz? Jest tylko 2 poslow w nowym sejmie z ostatnich miejsc. Jak to mozliwe?
|
|
|
~~ | |
|
|
dlatego że to on to pis przegrał w Stalowej
|
|
|
~~ | |
|
|
poseł Błądek na pewno zgubi się w Semie:haha:
a jeśli nie to może kiedys zobaczymy go na mównicy , może się nie wywróci:haha: i wówczas zobaczą wszyscy jego talent w mowie, a co do towarzystwa, to raczej będzie "przybocznym" Kuchcińskiego niż Sobeckiej. On go namaścił na pełnomocnika Pisu więc będzie mu lojalnym. Co on będzie znaczył? NIC. |
|
|
~~ | |
|
|
Brawo Antoni
Również brawa dla Pani Butryn. Jak nie było, to nie było. A teraz mamy dwoje przedstawicieli w Parlamencie:ALE TO I TAK ZA MAŁO, bo proszę spojrzeć na Mielec tylko 65 tys. luda a zdobyli 3 mandaty posłów i jeden senatora! Tam inaczej patrzą na desant z Warszawy, a my zachłysnęliśmy się Gęsicką której nikt nie zna ale oddał na nią swój głos. Zobaczymy ile to pani poseł przysporzy nam pieniędzy a także bezpośrednich spotkań?? |
|
|
~~ | |
|
|
oddałem głos na Gęsicka, bo nie mogłem na Bladka poni.żej pewnego poziomu nie schodzę
|
|
|
~~ | |
|
|
i co głupio wam krytycy ? ze sie nie odzywacie? tez bym sie nie odzywał bo wstyd:hola, hola jeszcze się nałykasz wstydu za tym posłem, zobaczysz jak sprawnie bedzie prowadził biuro poselskie, jak bedzie załatwiał ludzkie sprawy. Może nie znasz go od tej strony, ale wszystko będzie chciał załatwić wolontariuszami. Już ja widzę to biuro i tłumy ludzi. A czy dane było tobie znaleść się tuż obok niego kiedykolwiek? Zobacz jakie ma poszarpane ubrania, tak ma wyglądać poseł? To nie jest proste być reprezentantem narodu na najwyższym miejscu. Ale dajmy już spokój, pożyjemy zobaczymy. Nie strach i wstyd mną szarpie a bezsilność.
|
|
|
~~ | |
|
|
O sprawy petentow bym sie nie obawial. Jako starosta przyjmowal ich w kazdej wolnej chwili. Nie to co jego poprzednicy.
|
|
|
~~ | |
|
|
to miło że przyjomował a co na to CBA? hehe a ciekawe czy załatwiał
|
|
|
~~ | |
|
|
Bladek w Leliwie mówił, ze będzie pracowała w komisji transportu i komunikacji tymczasem takiej komisji w sejmie niema i oto Wasz wybraniec nie wie nawet jakie są komisje w sejmie a może powoła dla siebie nową, jednosobową. Będą jaja wstyd na całą Polskę że takiego tu wybrano
|
|
|
~~ | |
|
|
pewnie chodziło mu o komisję infrastruktury
|
|
|
~~ | |
|
|
niech sobie zatrudni Sagatowską w biurze to może uniknie kompromitacji
|
|
|
~~ | |
|
|
niech sobie zatrudni Sagatowską w biurze to może uniknie kompromitacjiTo nie jest głupi [pomysł, ale ludzie on ma weża w kieszeni. On w niedługim czasie padnie ofiarą własnej zachłanności. Przecież nie kryje się z tym,że biuro będą prowadzić wolontariusze. Pani Sagatowska może tam pracować ale kto jej zapłaci???? Przewiduję ,że pieniądze na prowadzenie biura ulokuje w ...zatrudnieniu najbliższej rodziny. A zresztą niech robi co chce, podobnie zacvhowywał się jego przyjaciel niejaki poseł kłeczek z Tarnobrzega i dostał 190 głosów w Tarnobrzegu [ nawet księża mu nie pomogli]. Mówią na mieście,że on ma jakieś ukryte walory o czym spominał nawet w swojej ulotce...
|
|
|
~~ | |
|
|
O sprawy petentow bym sie nie obawial. Jako starosta przyjmowal ich w kazdej wolnej chwili. Nie to co jego poprzednicy, bo zakładał, że będzie bardzo krótko tym starostą. Miał taką chłopską intuicję.
|
|
|
~~ | |
|
|
Bladek w Leliwie mówił, ze będzie pracowała w komisji transportu i komunikacji tymczasem takiej komisji w sejmie niema i oto Wasz wybraniec nie wie nawet jakie są komisje w sejmie a może powoła dla siebie nową, jednosobową. Będą jaja wstyd na całą Polskę że takiego tu wybranoAle jeszcze wiekszy bedzie dla nas obciach jak dziennikarze zorganizują tym nowym posłom krótkie dyktando żeby sprawdzić ich biegłość w posługiwaniu sie językiem ojczystym. O panią poseł Butryn jestem nadzwyczaj spokojny, ale ten drugi...?
|
|
|
~~ | |
|
|
może żona powiedziałaby o jego "ukrytych" walorach, bo chyba nie pokaże w TV
|
|
|