|
|
|
4. Kolega GAL - o ile mnie pamięć nie myli, ma bana na karku ... więc jego postów nikt z nas poważnie nie traktuje.[/cytat]
Dziękuje żę doczekaliśmy się odpowiedzi. Jeżeli komentuje się temat , w którym nie trzeba się logować - to nie jest to wina osób, które podisują się anonimowo. Co do usuwania komentarzy dalej nie dostałem docelowej odpowiedzi. Mam nadzieje że chodzi o GALA a nie o Gala, bo ja "jeszcze" nie miałem żadnego ostrzeżenia a nawet nie miałem do czynienia z osobami z zarządu Także pytam wprost - jeżeli artykuł który nie jest poparty dowodami, i mam podejrzliwość ze nie do konca jest zgodny z prawdą, komentując go bez urzywania wulgaryzmów i słów które mogą działać na niekorzyść autora, wyrażam swoje zdanie - To dlaczego taki komentarz zostaje usunięty ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT komentując go bez urzywania wulgaryzmów i słów które mogą działać na niekorzyść autora czy aby na pewno ... ? |
|
|
|
|
No i 'her' kolski pokazała co o nas myśli.
Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT komentując go bez urzywania wulgaryzmów i słów które mogą działać na niekorzyść autora czy aby na pewno ... ? Ja pisze tu o swoim przypadku , w którym nie urzywałem słów wulgarnych oraz nie obrażałem autora . |
|
|
|
|
CYTAT No i 'her' kolski pokazała co o nas myśli. przeraszam ale jak pan odczytal nick kolski jako zenski ? |
|
|
|
|
Panowie z zarządu nie odwlekajcie z odpowiedzią na moje pytanie. Zadałem proste pytanie, oczekuje prostej odpowiedzi i konczymy temat.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT No i \'her\' kolski pokazała co o nas myśli. przeraszam ale jak pan odczytal nick kolski jako zenski ? To zwykła literówka, inaczej nie pisałbym 'her'. Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
|
|
|
Panowie może dzisiaj ?
|
|
|
|
|
co dzisiaj ?? bo ja jakby nie w temacie
Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT Panowie może dzisiaj ? lux mundi ma w dupie :] na przeczekanie cie wezmie ^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Czyżby jakiś spisek się zawiązywał ?
|
|
|
|
|
Temat nie jest długi Od jakiegoś czasu domagam się odpowiedzi od zarządu, uwarzam ze w kilku przypadkach niesłusznie były usuwane komentarze, bez wyjasnienia. Komentarze nie obrażały autora oraz nie zawierały słów wulgarnych, jedynie "prostowały" artykuł poniewaz nie do konca był zgodny z prawdą.
|
|
|
|
|
[/cytat]
lux mundi ma w dupie :] na przeczekanie cie wezmie ^^ [/cytat] Jeżeli było by kilka osób które systematycznie będą się upominać to może w koncu "coś" mądrego napiszą. Ja się jeszcze nie znudziłem Swoją drogą jeżeli zarząd nie potrafi podać prostej odpowiedzi to wina leży po jego stronie. Satysfakcjonująca bedzie odpowiedz że robili to bez podstawnie , w przyszłości bedą zwracać większą uwage, na komentarze które usuwają i że przepraszają za tą sytuacje. Szanowny Zarządzie moja wypowiedz tyczy się kilku przypadków. Ps. Chyba za duże wymagania im postawiłem |
|
|
|
|
lux mundi nie przeprasza :] jedyny po reprezentacji ktory jest w stanie zawstydzic turbodymomena ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT lux mundi nie przeprasza :] jedyny po reprezentacji ktory jest w stanie zawstydzic turbodymomena ;] W takim wypadku trzeba będzie zasięgnąć rady u mistrza ciętej riposty |
|
|
|
|
to jest mistrz ;]
CYTAT Jedzie dwóch gości pociągiem.Siedzą razem w przeziale już od dłuższego czasu i nie rozmawiaja ze sobą. W końcu jeden z nich zagadnął:
-wie pan już tak długo razem jedziemy może się przedstawie.Mam na nazwisko Buła. -a ja Paliwko Znowu jadą i się nie odzywają. Po jakimś czasie Buła się pyta: -wie pan przez ten czas jak jedziemy to wymyśliłem krótką rymowankę do pana nazwiska. Może chciałby pan usłyszec? -no dobrze prosze powiedzieć -Paliwko, Paliwko to głupie nazwisko Jadą dalej i kolejną chwilę ciszy tym razem przerywa Paliwko: -ja też mam dla pana rymowankę z pańskim nazwiskiem. Chciałby pan usłyszeć? -ależ prosze śmiało mi powiedzieć -Buła, Buła ty chu** iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Znam, ale w innej wersji . Pączek ze śliwką. Śliwka, śliwka skocz po dwa piwka - pączek, pączek Ty chu...
My tu gadu-gadu a temat się zmienia |
|
|
|
|
a lux mundi zaciera rece :] koniec z tym gownem
zadam odpowiedzi na pytania gala !!!!! ;-) iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT a lux mundi zaciera rece :] koniec z tym gownem zadam odpowiedzi na pytania gala !!!!! ;-) Myślałem aby postraszyć ich czymś np: że zakręce dostawe gazu albo zagłosuje na Tuska w następnych wyborach. Ale chyba wyczuli by że blefuje |
|