|
|
|
Proszę /piszę to do tych co już zamawiali perfumy na perfumeria.pl/ powiedzcie mi skąd macie pewność że perfumy które wam przysyłają są oryginalne ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzy razy zamawiałem u nich perfumy, i za kazdym razem był to orginalnie zapakowany towar nie budzacy zadnych zastrzezen. Z czystym sumieniem polecam.
|
|
|
|
|
CYTAT Trzy razy zamawiałem u nich perfumy, i za kazdym razem był to orginalnie zapakowany towar nie budzacy zadnych zastrzezen. Z czystym sumieniem polecam. Ale ci "podpalani" na rynku też mają te "oryginały" ładnie zapakowane! Boję się po prostu wywalić w błoto 200 zł.... |
|
|
|
|
Masz taką samą pewność jak kupując na allegro.
|
|
|
|
|
Lepiej kupić w drogerii, ja kilka razy zamawiałem na allegro. Dwa albo trzy razy dostałem podróbkę, zapach oryginalny, trwałość 3-4 godziny
|
|
|
|
|
Leszek, najlepiej to się myć! Wtedy zapach dłużej się trzyma...
|
|
|
|
|
Dzięki Edzio za cynk. Twoje rady są bezcenne
|
|
|
|
|
Perfumy ktore zakupilem na www.perfumeria.pl trzymaja o wiele dluzej niz 3,4 godziny,czuje je nastepnego dnia rowniez. Nie robie zadnej reklamy tej perfumerii( pewnie zaraz ktos znalazlby sie i posadzil o to)ale zakupy zrobilem u nich udane wiec trzymam sie ich juz od 2 lat.
|
|
|
|
|
Ja napisałem w poście wyżej, że kupowałem na allegro i trzymały 3-4 godziny a nie na perfumeria.pl
|
|
|
|
|
a może prosciej kupic w STALÓWCE na staszica obok ballady !!!
VIP PERFUMERIA |
|
|
|
|
Tak jest zdecydowaanie pewniej
Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
|
|
|
CYTAT Tak jest zdecydowaanie pewniej I z pewnością drożej. Kupowałam też na perfumeria.pl. Perfumy otrzymałam już następnego dnia po zamówieniu, a te, które kupiłam na pewno są oryginalne. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
CYTAT a może prosciej kupic w STALÓWCE na staszica obok ballady !!! VIP PERFUMERIA W tej perfumerii nie ma tych co ja chcę....Pytałam. |
|
|
|
|
CYTAT a może prosciej kupic w STALÓWCE na staszica obok ballady !!! VIP PERFUMERIA Prościej nie znaczy oryginalnie i tanio. A tam niestety kupiłam i musiałam zwrócić bo oryginał to nie był. Polecam perfumeria.pl,3 zamówienia i towar oryginalny, czysty profesjonalizm. |
|
|
|
|
Lenka, a coś więcej? Jak to nie były oryginały? I oddali ci kasę?
|
|
|
|
|
Poniżej wszystko o perfumeriach internetowych, zachęcam do lektury
http://www.wizaz(...)?t=67132 |
|
|
|
|
Zamówiłam na perfumeria.pl - tylko po czym się poznaje że to oryginał ?????
|
|
|
|
|
CYTAT Zamówiłam na perfumeria.pl - tylko po czym się poznaje że to oryginał ????? Czekaj na przesyłke a sama sie przekonasz. Nie dostalam stamtad jeszcze bubla wiec nie wydaje mi sie zebys ty dostala. Zreszta skoro zamowials to chyba wiesz co to za zapach i kiedys go wachalas. |
|
|
|
|
CYTAT Zamówiłam na perfumeria.pl - tylko po czym się poznaje że to oryginał ????? Na spodzie flakonu i na pudełku jest ten sam kod |
|
|
|
|
CYTAT Prościej nie znaczy oryginalnie i tanio. A tam niestety kupiłam i musiałam zwrócić bo oryginał to nie był. Polecam perfumeria.pl,3 zamówienia i towar oryginalny, czysty profesjonalizm.[/cytat] [/quote]następna osoba która loguje sie tylko do konkretnego tematu (31 paż 2009) każdy rozsądny człowiek zastanowi sie czy to nie tylko reklama i szkalowanie innych ? a nawet jak juz ktoś miał jakies wątpliwosci i oddali kasę to chyba dobże świadczy o VIPIE zastanawiajace iż taka dobra perfumeria reklamowana przez LENKA a musi uzywać kłamstw by zyskac klientów |
|
|
|
|
[a nawet jak juz ktoś miał jakies wątpliwosci i oddali kasę to chyba dobże świadczy o VIPIE
zastanawiajace iż taka dobra perfumeria reklamowana przez LENKA a musi uzywać kłamstw by zyskac klientów [/cytat] Dla twojej wiadomości nie oddała kasy pani, bo stwierdziła że to oryginał hahaha. A jakież to kłamstwa perfumeria.pl napisała? Ja pisze w swoim imieniu. Radze czytać zamiast się niepotrzebnie podniecać. Widzę ze znajomego spod ballady ukłuła opinia. No przykro mi ale sam się przekoanaj.Kup i spróbuj coś oddać. Powodzenia życzę. |
|
|
|
|
Sorry,Lenka, ale też sądzę,że ściemniasz Nie powiedziałaś po czym poznałaś,ze pod balladą kupiłaś podróbki, a ja jakoś nie myślę,że w Vip takowe się zdarzyły.Co chcesz osiągnąć przez kłamstwo i oczernianie.Z resztą gołym okiem widać twoje wyrachowanie i niepowagę
|
|
|
|
|
CYTAT Sorry,Lenka, ale też sądzę,że ściemniasz Nie powiedziałaś po czym poznałaś,ze pod balladą kupiłaś podróbki, a ja jakoś nie myślę,że w Vip takowe się zdarzyły.Co chcesz osiągnąć przez kłamstwo i oczernianie.Z resztą gołym okiem widać twoje wyrachowanie i niepowagę Mam wrazenie ze nigdy w zyciu nie kupowales perfum. Ja kupuje jeden zapach od wielu lat, jesli zapach jest zupelnie inny to jest to podrobka, zwlaszcza ze poprzedniezakupy byly robione w renomowanej perfumeri. A nie ja pierwsza tam oddalam perfume i pewnie nie ostatnia. Tu nie trzeba klamac, wystarzy kupic i samemu sie przekonac. Czasem jednak warto przejechac sie do wiekszego miasta i poprostu kupic tam gdzie kosmetyki posiadaja jakiekolwiek poswiadczenie oryginalnosci. |
|
|
|
|
Kupowałam, tylko tak jak ty wciąż jeden zapach.Kupowałam go także w Vipie i wszystko było w porządku, dlatego też jestem zdziwiona,że pod balladą handlują podróbkami
|
|