|
|
|
czy mam prawo starac sie o mieszkanie komunalne na terenie Stalowa Wola i jakie mam w ogole szanse na to by takowe otrzymac?A jesli tak to gdzie mam skierowac swoje pierwsze kroki?
Mam 3 dzieci,dzis własciciele wypowiedzieli mi mieszkanie,ktore wynajmujemy.Jestem podłamana ta sytuacją Dzieki z gory za podpowiedzi. (szukam mieszkania do wynajecia 3 pokojowego) |
|
|
|
|
|
|
|
~~kulka | |
|
|
musisz iść do urzędu miasta i wypełnić wniosek, dołożyć zaświadczenie o dochodach i potwierdzenie ze spółdzielni o aktualnych warunkach mieszkaniowych. Następnie musi Twój wniosek zostać zatwierdzony przez komisje (nie pamiętam jak się ona dokładnie nazywa - składa się z radnych miejskich) i jeśli zatwierdzą znajdziesz się na liście szczęśliwców... jak byłam tam ok. 2 mies temu było oczekujących ok 150... licząc że rocznie dostaje mieszkanie ok 30 osób...to tak za 5 lat padnie i na Ciebie... Mimo wszystko powodzenia Ci życzę i wytrwałości.
|
|
|
~~ | |
|
|
możesz zwrócić się do nowego posła on podnajmuje mieszkanie, oczywiście pełna uczciwość gwarantowana i opłacanie wszystkich podatków jak to powszechne w pis
|
|
|
~~ | |
|
|
można się również zwrócić do Reni B. Jako bliska znajoma niejakiego Andrzeja Sz. ps. "Prezio" napewno byłaby skłonna załatwić mieszkanie, oczywiście za syboliczny datek, jak to ma miejsce w szeregach POkrętnych Obywateli.
|
|
|
|
|
|
Dziekuje Kulka za podpowiedz.
~ nie zabardzo wiem o czym mowisz?:ysz: Szukam mieszkania 3 pokojowego;gdybyscie cos wiedzieli prosze dajcie mi tu znac. A skoro juz weszlam na temat wynajmu co sie dzieje w Stalowej,ze wynajecie mieszkania jest praktycznie nieosiagalne? Za miesiac znajde sie na ulicy jesli nie znajde mieszkania Pozdrawiam A. |
|
~~emigrant | |
|
|
pis wybudował 3 mln mieszkań więc chyba jest gdzie mieszkać w Polsce
|
|
|