|
|
|
Witam.Chciałabym się dowiedzieć jaki jest wg Was najlepszy bezprzewodowy internet?Z góry dziękuje za info.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wszystko zależy gdzie mieszkasz i jak daleko od nadajników. Najlepszy dla Ciebie to ten , który nadajnik jest najbliżej.
Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
|
|
|
Ale najpewniejsza mimo wszystko jest chyba neostrada.
Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
|
|
|
Cenowo, to najciekawiej wygląda oferta Play. Dostajesz 10 GB transferu, podczas gdy u konkurencji masz w tej samej cenie jedynie 2 GB.
Ale moja siostra sobie go kupiła do Rzeszowa na studia i często jej przerywało połączenie. Teraz ma internet w Plusie i wszystko chodzi dobrze. Więc najlepiej jakbyś wzięła sobie na okres próbny Playa i sprawdziła, czy u Ciebie wszystko dobrze działa. W ciągu 7 dni można oddać modem bez żadnych konsekwencji ;) BTW. Lolo, po co piszesz 2 posty pod rząd. Nie lepiej wyedytować tego pierwszego? |
|
|
|
|
Siedzę w domu na dianie, do tego mam drugie laptopa firmowego na plusie.
I na Jana Pawła zasieg jest 3-4/5 - z play bywa róznie bo sąsiad próbował i miewał 0-2/5. Co do neostrady to korzystałem z niej od samego początku gdy tylko zaproponowali nam zmiane z SDi na Neo i niestety nie była aż taka dobra ze względu na stara architekturę która często przeciążała się. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|