|
|
|
CYTAT CYTAT DIESEL SERVCE ROMAN BERNAŚ MILCZANY 48A 27-600 SANDOMIERZ 15 831 44 13 Jesli regeneracje i dobrze to ten zaklad. Robilem niedawno wtryski do maszyny, dalem do Stobiernej i tam mi spieprzyli i chcieli naciagnac na sprezyne we wtrysku. Powiedzieli ze poszly dwie sprezyny, a ja przed zawiezieniem im rozkrecilem wszystkie 4 i przegladalem w srodku i byla tylko jedna walnieta. Nastepne to to ze na koncowki wtryskow chcieli na mnie zarobic 2x tyle, a za jedna podkladke miedziana zawolali 1 zl. W Milczanach wszystkie podkladki masz za darmo i gosc naprawde sie zna. Slyszalem ze zajmuje sie tym ponad 20 lat. pzdr Do jakiej to niby maszynu robiles???? bo cos mi sie tu wydaje ze sciemniasz!!!! Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Kolego do Kop-lad robilem i mam swiadka na to wiec nawet nie boje sie w razie..... jak by ktos mnie posadzil ze klamie.
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
to może ja coś dodam, w pewnym zakładzie w stw powiedziano mi że mi któryś wtrysk "leje" bo kopcił mi na "siwo" więc popytałem i pojechałem do strobiernej gosciu wziął 10zl za sprawdzenie 4 wtrysków (w stw wołali wiele więcej) okazało się ze to nie wtryski tylko powietrze zapodaje razem z ropą przez nieszczelny układ. więc sprawdzenie + porada 10 zł naprawiłem sam i było git
Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT DIESEL SERVCE ROMAN BERNAŚ MILCZANY 48A 27-600 SANDOMIERZ 15 831 44 13 Jesli regeneracje i dobrze to ten zaklad. Robilem niedawno wtryski do maszyny, dalem do Stobiernej i tam mi spieprzyli i chcieli naciagnac na sprezyne we wtrysku. Powiedzieli ze poszly dwie sprezyny, a ja przed zawiezieniem im rozkrecilem wszystkie 4 i przegladalem w srodku i byla tylko jedna walnieta. Nastepne to to ze na koncowki wtryskow chcieli na mnie zarobic 2x tyle, a za jedna podkladke miedziana zawolali 1 zl. W Milczanach wszystkie podkladki masz za darmo i gosc naprawde sie zna. Slyszalem ze zajmuje sie tym ponad 20 lat. pzdr To ja dołożę swoją opinię o Diesel Tracz w Stobiernej. Dokonanie naprawy BEZ konsultacji z klientem, bez jakiegokolwiek zlecenia naprawy(!). Brak konkretnej i rzetelnej informacji co zostało naprawione. Podana kwota - wyglądała jak wzięta z sufitu. Bo nijak nie dało się dowiedzieć czego ona dotyczy. Zostałem zbyty lakoniczną informacją o usunięciu usterki zasilania ... Która nie wiadomo czy była prawdziwa, czy wymyślona, by klient się odczepił ... Prośby o informację kończą się aroganckimi uwagami praocwników ... Na FV pozycja części zamienne. Ale jakie nie podają ... Skutecnzość naprawy ocenię za jakiś czas. Dzisiaj oceniam postawę wobec klienta. Ocena może być jedna. Niedostateczna. Smutne, że w 21 wieku takie podejście do klienta ma jeszcze miejsce. |
|