|
|
|
Witam,potrzebny warsztat który regeneruje pompy wtrysk. czy w okolicy znajdę?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
w kobiernikach za sandomingo jest dobry zakład - jezeli chodzi o diesla
Errare humanum est. |
|
|
|
|
Ja pompy wtryskowe oddaje do zakladu w STOBIERNEJ. No ale to ponad 50km od STW.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
w chwalowicach tez regeneruja pompy wtryskowe i wtryski i szlify tez robia. w stobiernej i kobiernikach polecam te zaklady robilem tez tam i bylem zadowolony
andrew |
|
|
|
|
Dzięki za pomoc wszystkim,jaki jest orientacyjny koszt takiej usługi?
|
|
|
|
|
u pukalaka na górcre pewnie byś cos takiego zrobił
|
|
|
|
|
slyszalem o pukalaku bardzo duzo przykrych rzeczy i nie chce o nim slyszec ten pukalak nie robi tylko uczniowie robia i psuja. a regeneracja pompy to nie wiem ale szlyszalem ze to ciagnika c-360 regeneracja pompy i regeneracja wtryskow kosztowala od 350 zl do 400zl pozdrawiam
andrew |
|
|
|
|
Ja w Stobiernej za regeneracje pompy do 360-3p placilem cos 300zl.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Z racji faktu że nie przepadam za panem P a on za mną to nawet nie skomentuje tego żartu by do niego dawać pompę, bo nikt logicznie myślący tam nie odda czegokolwiek.
Za to w stobiernej regeneracja zrobiona ok i pompa działa od dwóch lat w dieslu znajomego. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jacek 85 podaj nr.tel. dzięki z góry
|
|
|
|
|
A na co ci. może być na pw
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jacek możesz pisać trochę wyrazniej?
|
|
|
|
|
napisz na p.w czyli prywatna wiadomosc po co ci ten numer koło mojego wpisu masz taki znaczek P.W to sluzy do pisania prywatnych wiadomosci
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Regeneracja pomp i wtryskow
Firma p. Ryszard, Piotr, Wojciech Tracz nr. (017) 7714166 Jak jedziesz w strone Rzeszowa to w Stobiernej za stacja BP jakies 100m po prawej stronie jest szyld Regeneracja pomp itp. Polecam Solidni fachowcy. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Dzięki Rni-Jeżowe
|
|
|
|
|
DIESEL TRACZ s.c. Z.P.U.H.
36-002 STOBIERNA, Stobierna 731 tel. (0-17) 771-41-66, to jest adres dokladny Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
DIESEL SERVCE
ROMAN BERNAŚ MILCZANY 48A 27-600 SANDOMIERZ 15 831 44 13 |
|
|
|
|
mógłbys jeszcze napisać z jakiego samochodu jest ta pompa
|
|
|
|
|
CYTAT DIESEL TRACZ s.c. Z.P.U.H. 36-002 STOBIERNA, Stobierna 731 tel. (0-17) 771-41-66, to jest adres dokladny Polecam - ja oddałem swoje auto w ich ręce i jak narazie jest ok a bylo to ponad 2 lata temu, jeśli chodzi o koszt to też bardzo przyzwoicie. |
|
|
|
|
2x pompe tam dawalem i chodzi teraz git.
Narazie nigdzie nie znalazlem takiego dobrego serwisu jak oni w Stobiernej. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
jakby byli tacy dobrzy to byś dwa razy pompy nie musiał tam oddawać .... no ale tak ...teraz mi napiszesz , że to dwie różne pompy były od dwóch aut
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
To juz Ci napisze.
Pierwszy raz oddalem bo po paru latach slabo juz dzialala wiec trzeba bylo oddac i oni ja naprawili ,no a po miesiacu znowu oddalem a z tego wzgledu ze albo ktos dosypal czegos do baku albo paliwo bylo zle, bo filter paliwa stopilo a w pompie zrobily sie wzery tak jakby byl jakis kwas w paliwie. Dlatego 2x byla pompa w tym zakladzie. ps. Jezeli byli by partaczami to drugi raz bym pompy nie dawal do nich. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ok.....mam nadzieję,że już dobrze działa i jeszcze długo podziała.....już się bałam ,że za drugim razem była to reklamacja pierwszej naprawy a tak to gites
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Zapomnial bym pol roku temu bylem trzeci raz w tym zakladzie z pompa.
2x byla pompa od ciagnika i 1x pompa od samochodu. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT DIESEL SERVCE ROMAN BERNAŚ MILCZANY 48A 27-600 SANDOMIERZ 15 831 44 13 Jesli regeneracje i dobrze to ten zaklad. Robilem niedawno wtryski do maszyny, dalem do Stobiernej i tam mi spieprzyli i chcieli naciagnac na sprezyne we wtrysku. Powiedzieli ze poszly dwie sprezyny, a ja przed zawiezieniem im rozkrecilem wszystkie 4 i przegladalem w srodku i byla tylko jedna walnieta. Nastepne to to ze na koncowki wtryskow chcieli na mnie zarobic 2x tyle, a za jedna podkladke miedziana zawolali 1 zl. W Milczanach wszystkie podkladki masz za darmo i gosc naprawde sie zna. Slyszalem ze zajmuje sie tym ponad 20 lat. pzdr |
|