NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
0pinia, butrynowa
~~marysia
ff
Wysłany: 4 Lis 2007r. 11:44  
rację miał Dostojewski ,że ten ma władzę,kto po nią śmiało sięga.Butrynowa zawsze była babą z tupetem i wielkimi ambicjami,to i dostała się do sejmu.Ale jest pracowita ,to może i coś załatwi dla Stalówki,a przy okazji sama niezle zarobi.

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 4 Lis 2007r. 11:44  

~~stalowiak
ff
Wysłany: 4 Lis 2007r. 17:10  
święta racja,nie wierzę, że z miłości do Stalowej startowałq w wyborach,tylko z chęci zrobienia kariery i oczywiście kasy.

~~zbrodnicza picza spod tyldy
ff
Wysłany: 4 Lis 2007r. 19:40  
A ci z pisu i tym podobnego badziewia to z milosci i oddania dla kraju! Od kiedy wprowadzono w starożytnej Grecji zapłatę za pełnienie funkcji posła nie ma raczej mowy o posłach, którzy nie chcą zrobić kariery i pieniędzy. Szkoda mi, Was, elektoracie pisu itd. ale żyjcie sobie tą goryczą przez następne 4 lata, potem nadzieją, że wygracie w wyborach a po wyborach to już nie wiem, bo pewny jestem, że nawet do sejmu nie wejdą umiechumiechumiechumiechumiechumiechumiechumiechumiechumiechumiechumiechumiech. hihigood

~~stalowiak
ff
Wysłany: 4 Lis 2007r. 23:06  
ale po wyborach Butrynowa sama mowiła ,że dla niej miłość jest naważniejsza,a dobro Stalowej leży jej na sercu.Skąd ta troska o miasto,jeśli większość swojego życia mieszkała gdzie indziej,choćby w Dębicy,skąd pochodzi.Nie jestem z Pisu,ale Stalowa zasługuje na lepszego reprezentata.

~~stalowiak
ff
Wysłany: 4 Lis 2007r. 23:06  
ale po wyborach Butrynowa sama mowiła ,że dla niej miłość jest naważniejsza,a dobro Stalowej leży jej na sercu.Skąd ta troska o miasto,jeśli większość swojego życia mieszkała gdzie indziej,choćby w Dębicy,skąd pochodzi.Nie jestem z Pisu,ale Stalowa zasługuje na lepszego reprezentata.

~~---ŁAJZY---
ff
Wysłany: 6 Lis 2007r. 20:02  
Popatrzcie na siebie i pomyślcie?!

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »