~~ss | |
|
|
szukam do wynajecia kawalerki lub dwu pokojowego
kontakt: tel: 787916449 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~2 pokojowe | |
|
|
a ile dajesz za miesiac?
|
|
|
~~sss | |
|
|
a ile chcesz i gdzie to jest
|
|
|
~~2 pokojowe | |
|
|
ma M2 na Jana Pawlo kolo centrum 4 i duzego kosciola
|
|
|
~~ | |
|
|
to skontaktuj sie ze mna tel: 787916449 albo podaj swoj nr
|
|
|
~~kibic | |
|
|
Mam do wynajęcia 50m2 na ulicy Niezłomnych koło szkoły . Cena do uzgodnienia
|
|
|
~~ | |
|
|
kibic ile ma pokoji i ile mniej wiecej chcesz i podaj nr tel.
|
|
|
|
|
|
tez szukam mieszkania do wynajecia od zaraz a najpozniej od konca listopada w przeciwnym razie znajde sie z dziecmi i mezem na ulicy
Potrzebuje 3-4 pokoje jak znacie kogos takiego prosze dajcie namiary.Bylabym bardzo wdzieczna.Gdzie moge tam szukam ale bez efektu.:ysz: Pozdrawiam |
|
|
|
|
to moj nr.komorki 514290718 lub domowy 156426974
|
|
~~kibic | |
|
|
Mieszkanie na Niezłomnych ma dwa pokoje, jest umeblowane i po remoncie. Za wynajm około 550 zł plus media tj. prąd, gaz,woda ile sobie złużyjesz.
tel. kont. 609541035 |
|
|
~~kibic | |
|
|
Mieszkanie na Niezłomnych ma dwa pokoje, jest umeblowane i po remoncie. Za wynajm około 550 zł plus media tj. prąd, gaz,woda ile sobie zużyjesz.
tel. kont. 609541035 |
|
|
|
|
|
2 jak dla mnie zamalo i troszke zawysokie odtepne jak na tylko tyle pokoi.Moze ktos wie o 3-4 pokojach i nieumeblowanych;z wyjatkiem kuchni.Telefon podalam wyzej.
LUDZIE POMOZCIE!!!! :-) |
|
~~Maro | |
|
|
Prawde mówiąc to nie wiem za jakie pieniazki Alba by chciała wynajac mieszkanie. Mnie sie wydaje, że 550 zł w tym pewnie jakies z 250 albo i lepiej za czynsz + CO (czyli raptem 300 zł. odstepnego - podatek) to jest kwota niezbyt wygórowana jak na umeblowane mieszkanie nawet w Stalowej Woli. Nie sądzę aby znalazło się coś przyzwoitego za mniejsze pieniążki. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
Maro
Kibic napisal "Za wynajm około 550" a nie za wynajem i czynsz,wiec chyba samo wynajem byloby drogie;prawda? Jesli jednak jest tej kwocie czyli 550zl.wliczony jest i koszt wynajmu i czynsz,to owszem rozsadna kwota. Obecnie wynajmuje mieszkanie i dokladnie tyle place czyli 550zl.(odstepne+czynsz)i uwazam ,ze jest to niewygorwana kwota. Maro moze Ty znasz kogos kto wynajmuje mieszkanie? Tez pozdrawiam |
|
~~sss | |
|
|
i co macie cos zeby mi wynajac?
|
|
|
|
|
|
ehh
|
|
~~ | |
|
|
dzieki, moze cos znajde chociarz ciezko bardzo:(
|
|
|
|
|
|
I co znalazlas mieszkanie?Mam nadzieje,ze sie powiodlo?A ze ciezko to wiem:( szukam od blisko 3 tygi nic a termin opuszczenia obecnego juz sie zbliza i nie wiem doslownie co zrobimy?
Dzis w Sztafecie byly ogloszenia na temat 1 i 2 pokojowego mieszkania,penie zagladalas? Powodzenia |
|