~~misztal | |
|
|
wcorajsza planeta, to syf niesamowity, co mnie tak wkurza, to to, że nie da sie tam normalnie tańczyć, tyle ludzi, że jedynie skakać w miejscu można, za mało miejsca. Ktoś tańczy a inni pchają się, przechodzą, popychają. NIE PRZEJDZIE BOKIEM TYLKO PRZEZ ŚRODEK a ochrona stoi i patrzy. Wlasciciel probuje przyciagac ludzi konkursami ale to nie wystarczy, trzeba pomyslec nad poszezeniem klubu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
dobry klub to dużo ludzi i w czemu sie dziwic, fakt faktem ze planeta jest mala.
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT trzeba pomyslec nad poszezeniem klubu. nad poszerzeniem - ale poprzez ograniczenie ! zmienic profil - by wiejska cholota poprotu nie miala sensu tam chodzic. |
|
|
~~ | |
|
|
a nie lepiej wyjebac wszystkie dzieci z klubu? przecisz srednia wieku to 17 lat?!przez ostatnie lata klub okropnie sie zjebal wpuszczaja kazdego gowniaza ktory pokaze podrobiona legitymacje zenada
|
|
|
~~l | |
|
|
Legitymować powinni tylko na podstawie dowodu osobistego a nie jakiejś tam legitymacji. Dzieci tam jest masa i powinni coś z tym zrobić.
|
|
|
~~dj mietek | |
|
|
Ta, ustawmy w bramce selekcjonera. Jak ktoś nie walnie w drzwiach 2 broni to nie ma wjazdu, a laski tylko w mini. To by było. Hheheheheh
|
|
|
~~pack | |
|
|
W pakiecie zawsze możesz dostać po buzi.
|
|
|
~~ao | |
|
|
CYTAT trzeba pomyslec nad poszezeniem klubu. nad poszerzeniem - ale poprzez ograniczenie ! zmienic profil - by wiejska cholota poprotu nie miala sensu tam chodzic. sam nie pokazuj paszczy jak ci nie pasi.wszyscy maja rownouprawnienia burku.tobie chyba mozdzek sie przegrzał od siedzenia w bloku:boksuj: |
|
|
~~ | |
|
|
Planeta to najgorsza speluna, syf, syf i jeszcze raz. Właściciele to skąpiradła na maksa, niby robia jakies promocje, ale dla nich liczy sie tylko hajs. Mam nadzieje ze powstanie w stw alternatywny klub, gdzie nie bedzie goracych 15tek i wiesniaków
|
|
|
~~ | |
|
|
speluna nie speluna ale kase niezla trzepia
|
|
|
~~tomek | |
|
|
Planeta speluna ? hmm to idz sobie do MobyDicka LOL . Wbrew pozorom Planeta i jej sety publikowane na plytkach sa znane w calej polsce i sie podobaja, takze nie plujcie na to co jest niezle. Zadko bywam ale klub jest maly, a widac ze tam zamiast jakosci liczy sie ilosc wiec sa skutki w postaci tloku jak w sobote na rynku.
|
|
|
~~bartomix | |
|
|
WIOCHA JAK CH...
PODAM SYTUACJE: wczoraj bylem na tyle glupi ze udalem sie do tej prawie jak dyskoteki razem z dziewczyna. wiadomo ze na poczatku takie tam bla bla bla SRUTU TUTYU, az w pewnym momecie zobaczylem jak koleszka spija moje i mojej dziewczyny kochanej driny:co?: Kultursa, wiec powiedzialem koleszkom ze chyba pomylili szklaneczki, a te s....syny jada ze beda mnie napi...alac ze sie przyssalem czy takie tam. wiec kazalem ch...kom ........... ........ ....... od mojego stolika, a te ...... .... ...... za telefon i po kolegow dzwonic zaczeli, bo to solowka miala byc (WYDANIE KOTOWA WOLA. JEDNYM SLOWEM : BANDA WSIOROW BEZ CHONORU I SZACUNKU, CHU....JE ZE WSI I NIKT WIECEJ. |
|
|
~~leges | |
|
|
No co się dziwisz i narzekasz? Przecież to normalna, katolicka i heteroseksualna młodzież tak się bawi w całej Polsce. To takie końskie, tradycyjne zaloty - nie szanujesz polskiej tradycji? Zawsze tak było. No może dziś troszkę się ucywilizowali, bo wczesnej w ruch szły siekiery i sztachety. A w niedzielę do spowiedzi i komunii. Nie wolno walczyć z tradycją ;)
|
|
|
~~ | |
|
|
Najchętniej tam sie chyba przejade żeby zamknąc ten lokal.....to tyle
|
|
|
~~l | |
|
|
A z Ciebie miastowy z chonorem (bo honoru to ty nie masz !)
|
|
|