~~organizator | |
|
|
Witam
Serdecznie zapraszamy na finał projektu a zarazem konkursu plastycznego pt. "Nie warto kusić śmierci, czyli czerwone światło dla narkotyków na drodze" realizowanego przez Fundację "Nauka, Praca, Rozwój" oraz Stowarzyszenie Profilaktyki Społecznej PRYZMAT. Odbędzie się on w środe 14.11.2007r. o godz. 10 w Auli Zespołu Szkół Nr 4, ul. Kwiatkowskiego 1 w Stalowej Woli. Gwiazdą finału, oprócz samych uczestników i patronów honorowych, będzie zespół BUM BUM BROS. Muzycy czynnie włączyli się w nurt ruchu abstynenckiego oraz profilaktyki skierowanej do młodzieży. Propagują trzeźwy i zdrowy styl życia. Zwracają uwagę na takie aspekty jak: nieagresja, miłość i poszanowanie drugiego człowieka. Muzyka rockowa jest tu nośnikiem idei profilaktycznych i potrafi skupić uwagę młodych ludzi. Historia zespołu: - 1992 – występ w Hard Rock Caffe w Berlinie – (support zespołu Areosmisfh) - 1999 – Irlandia – 7 miejsce na irlandzkiej liście przebojów – przez 3 miesiące - 2001 – koncert z okazji urodzin księżniczki Holandii To najważniejsze wydarzenia z życia zespołu a w swojej 16 – letniej działalności przemierzyli trasę koncertową od Moskwy po Madryt. Podczas finału ogłoszeni i nagrodzeni zostaną zwycięzcy konkursu. I nagrodą jury, oraz I nagrodą w głosowaniu publiczności są bilboard'y ze zwycięskimi pracami. Oprócz tego mamy do rozdania wiele innych nagród. Więcej informacji na naszej stronie internetowej www.niewarto.pl Zapraszamy! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Erni | |
|
|
Bardzo fajna sprawa
|
|
|
~~fajnie!!! | |
|
|
Ja akutar mam wolne w środę wiec sie wybiore!!! Gratulacje dla pomysłodawców!!!
|
|
|
~~organizator | |
|
|
zapomniałam dodać że wstęp na impreze jest całkowicie za darmo
Zapraszamy wszystkich!!!! |
|
|
~~ | |
|