|
|
|
CYTAT Do Ragnaroka:taki sprzęt można po prostu wykorzystać jak uliczny monitoring!!! Tiaaaaa. Ja osobiscie bym nie chcial byc flmowany np. na przeswietleniu pluc albo na dializie nerek. choroby sa raczej prywatnymi sprawami pacjentow wiec nie widze powodow, aby filmowac tych co korzystaja z uslug szpitala. Jak chcesz to wszczep lekarzom chipy GPS w szyje, zeby dyrektor wiedzial gdzie sa w trakcie pracy Ale gwarantuje, ze oni i tak to obejda Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT Monitoring powinien być zamontowany po to aby lekarz nie mógł wykorzystać szpitalnego sprzętu dla swoich prywatnych pacjentów...można przez to skontrolować kto przychodzi na badanie ,np. podczas dyżuru... to moze niech zbiorniki na zetony zainstaluja albo czytniki kart magnetycznych przy maszynach Chcialabys byc 'zmonitorowana' jak ktos w Tobie grzebie??? Ja nie Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT I jak pokazuje doswiadczenie wiekszosc prywatyzacji odbila sie negatywnie na przedsiebiorstwach, ktore zostaly nia 'obdarowane'. To samo bedzie ze szpitalami smiem twierdzic. CYTAT Niekoniecznie. Większość sprywatyzowanych przedsiębiorstw została sprywatyzowana właśnie wyłącznie po to, żeby upaść i nie stanowić konkurencji dla przedsiębiorców z zachodu. |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Niekoniecznie. Większość sprywatyzowanych przedsiębiorstw została sprywatyzowana właśnie wyłącznie po to, żeby upaść i nie stanowić konkurencji dla przedsiębiorców z zachodu. i o to chodzi PO-minister zdrowia... aby sprywatyzować i oddać w dobre ręce... ...a kogo stać na zakup takiego szpitala? Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
CYTAT Niekoniecznie. Większość sprywatyzowanych przedsiębiorstw została sprywatyzowana właśnie wyłącznie po to, żeby upaść i nie stanowić konkurencji dla przedsiębiorców z zachodu. Co wiec niekoniecznie? Szpitale maja upasc a ludnosc zdychac, tak? Wiec to jest NIEKONIECZNIE pozytywne wg mnie Jesli zas wg Ciebie jest to NIEKONIECZNIE negatywne to ja przepraszam Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT i o to chodzi PO-minister zdrowia... aby sprywatyzować i oddać w dobre ręce... ...a kogo stać na zakup takiego szpitala? ŻMCKSLD zapewne Immortal - All Shall Fall |
|