~~siembida | |
|
|
Ostatni pomysł naszego starosty przerósł oczekiwania wszystkich mieszkańców Stalowej Woli. Chce zrobić dni otwarte starostwa i udostępnić swój fotel starosty, maży mu się, aby swoją dupe podadzić na fotelu prezydenta miasta, ale na to jest za głupi. Nie wie,że przez takie posunięcie może nabawić mieszkańców wrzodów i uciążliwego schorzenia jakim są hemoroidy.
Wiesiu Siembida został oficjalnym kandydatem z ramienia partii Prawo i Sprawiedliwość nominowany na prezydemta hutniczego grodu. Pamietajmy, że nie będąc nawet radnym powiatowym został starostą powiatu , załatwił mu ten stołek poseł Błądek tylnimi drzwiami. Teraz chce się przesiąść na fotel prezydenta. A co zrobił dla naszego powiatu, otóż nic , konkursy na naczelników w powiecie są ustawiane jako przykład można podać tu przykład naczelnika Jańca, któremu brak podstaowych kwalifikacji nie przeszkodził zostać naczelnikiem wydziału architektoniczno - budowlanego, chociaż gość nie ma pojęcia ani o budownictwie tym bardziej o architekturze. Afera goni aferę w powiecie, zatrudnia ludzi tylko z układów , czy tego samego chcemy we władzach miasta. Pamiętamy , żę nie tak dawno Wiesie jeździł autobusem PKSu, teraz ma włąsną firme przewozową, która obsługiuje wycieczki szkół podlegających pod powiat. Ja się pytam dlaczego prokurator ma związane ręce , dlaczego, kto za nim stoi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT kto za nim stoi Turbodymoman |
|
~~Arti | |
|
|
Człowieku, stuknij się w głowę zanim coś napiszesz i jak masz coś do starosty to idz i mu to powiedz a nie dupe ludziom nieptrzebnie któryś raz z kolei zawracasz.
PS Nie jestem specjalnie zwolennikiem starosty ale mnie rusza jak jakiś dupek nie ma co robić tylko siedzi i klepie głupoty. |
|
|