~~palacy | |
|
|
jeśli chodzi o palenie w lokalach to jestem za tym by w ogolę zakazać palenia w w miejscach publicznych, sam jestem palący ale jak już tu ktoś napisał, w lokalu gdzie sie pali zawsze wychodzi się z pamiątka w postaci śmierdzących ubrań. ja ostatnio znalazłem rozwiązanie problemu palenia tam gdzie palić nie wolno a także na oszczędności, kupiłem sobie e-papierosa co raz wychodzi taniej dwa jest zdrowsze i trzy nie śmierdzi. to nie jest zadna reklama . w firmie gdzie pracuje wszyscy palili i to sporo, teraz wszyscy maja e-papierosy, nikt już nie pali standardowych papierosów i są bogatsi o kilka stówek miesięcznie i nic nie śmierdzi no i są wydajniejsi bo nie trzeba odchodzić od miejsca pracy by zapalić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~qaz09877 | |
|
|
''oscar'' tam sie nie pali
|
|
|
|
|
Karczma Biesiada
|
|
|
~~koles | |
|
|
nie pali sie w irishu,londonie,oskarze,biesiadzie i na dole w rustice 1 oraz w tele pizzy bardzo dobre zyciowe rozwiazanie wszedzie tak powinno byc
|
|
|
|
|
|
A która knajpka jest teraz "modna" ? Gdzie się teraz powinno bywać?
|
|
~~monaco | |
|
|
CYTAT \\\"wiesiek\\\" chłopcze, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to nie zaśmiecaj forum, siedź w domu i pal. wiesiu, chłoptasiu, dym najbardziej szkodzi tobie! Już niedługo tylko w domku będziesz mógł palić. Nawet na chodniku będziesz ścigany za dymka. |
|
|
~~żuBer | |
|
|
CYTAT A która knajpka jest teraz \"modna\" ? Gdzie się teraz powinno bywać? hehehe W stalowej Woli nie ma czegoś takiego jak moda na knajpy... Panie Studencie. |
|
|
~~arek1s | |
|
|
CYTAT CYTAT \\\\\\\"wiesiek\\\\\\\" chłopcze, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to nie zaśmiecaj forum, siedź w domu i pal. wiesiu, chłoptasiu, dym najbardziej szkodzi tobie! Już niedługo tylko w domku będziesz mógł palić. Nawet na chodniku będziesz ścigany za dymka. [/cytat] to prawda http://bizne(...),1394137 |
|
|
~~halohalo | |
|
|
CYTAT CYTAT A która knajpka jest teraz \\\"modna\\\" ? Gdzie się teraz powinno bywać? hehehe W stalowej Woli nie ma czegoś takiego jak moda na knajpy... Panie Studencie. zawsze jest na cos moda )) |
|
|
~~tyx | |
|
|
moda na sukces
|
|
|
~~halohalo | |
|
|