NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Sport »
Maskotka koszykarzy-co to w ogóle jest?,
ff
Wysłany: 8 Lis 2009r. 19:01  
Po wczorajszym meczu z Poznaniem jedna rzecz rzuciła mi sie oczy, mianowicie 'maskotka'. Co to jest?smok, osioł, potwór, krokodyl??Dlaczego taka brzydka i straszna? Kto to wybierał?dlaczego sami kibice nie mogli wybrac?...no chyba,że przyszła prosto z Chin, miała być zielono-czarna i kosztować poniżej 2.400 yuanów ;-)

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Lis 2009r. 19:01  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2009r. 19:24  
Jeśli się nie mylę to właśnie kibice wybierali tą maskotkę.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2009r. 19:36  
Moby - misiu kolorowy - adwokacie od kibiców co się dopiero na piątym meczu pojawiłeś, co Ci się nie podoba??
Na stronie Stowarzyszenia Kibiców http://tigersky.webd.pl/sk/news.php?readmore=38 był konkurs na maskotkę, gdzie wtedy byłeś ze swoim opiniotwórczym mądrym słowem?? zaklopotany

Ps. To jest maskotka i koszykarzy i piłkarzy...

I znów potwierdza się reguła, że najwięcej krzyczą ci co wiedzą najmniej.... mlotek mlotek zaklopotany

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2009r. 19:41  
Heh no masz racje, masz mnie Monika- nie jestem prawdziwym kibicem,bo wczoraj byłem na pierwszym meczu tego sezonu, kibicem np.: Barcy też nie mogę być,bo w ogóle na meczu nie byłem;) Co do tematu to sprawa się rozwiązała...i jeszcze raz zapytam- KTO TO WYBIERAŁ?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2009r. 19:51  
KIBICE WYBIERALI TĄ MASKOTKĘ !!!!!!!!mlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2009r. 19:58  
Jest to DEMON ok i sam na niego głosowałem good

Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2009r. 20:01  
Gdybyś kibicował choć "zaocznie" to już dawno wiedziałbyś o Demonie, bo on jest od początku sezonu i wszystkie media albo o nim pisały albo pojawiał się w kadrach film/foto, albo życzliwi znajomi by donieśli... więc nie odwracaj kota ogonem....

Widzę też, że masz problemy ze zrozumieniem słowa pisanego... dostałeś odnośnik na stronę, gdzie mogłeś wyczytać, że
CYTAT
"Stowarzyszenie Kibiców Stali Stalowa Wola wspólnie z Miejskim Domem Kultury realizuje projekt "Warsztaty plastyczne dla dzieci i młodzieży". Jednym z elementów projektu jest stworzenie pełnowymiarowej maskotki klubowej na podstawie projektów stworzonych przez dzieci biorące udział w warsztatach. Zostało wybranych 5 najciekawszych prac, które zostały obrobione graficznie przez Dawida Biernata - prowadzącego warsztaty.

Zapraszamy wszystkich do głosowania, który projekt powinien zostać maskotka klubu ZKS Stal Stalowa Wola. Głosowanie potrwa do końca miesiąca.
mlotek zaklopotany
Jeszcze jakoś mogę, Ci pomóc byś mógł spokojnie spać tej nocy i nie miał więcej dylematów przed snem?? zaklopotany

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2009r. 20:04  
Monika chyba jesteś panią nauczycielką, a jak nie to powinnaś, bo czuję się jakbym dostał jedynkę...no chyba że...jesteś w środku potwora?umiechumiechumiechEOTjezyk

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Sport »