~~Vesania | |
|
|
witam wszystkich
...ostatnio dlugo sie zastanawialm- jaki prezent jest odpowiedni dla mężczyzny tym bardziej, ze zbliża sie dzień zakochanych... może Wy macie jakiś pomysł na udany prezent?? z góry dziekuje i pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~IRAsiad!!! | |
|
|
nie kupuj mu skarpetek a ile ten pan ma lat bo to tez ma znaczenie bo co innego kupisz 20 latkowi a co innego powiedzmy 50 latkowi
|
|
|
|
|
|
prezenty, które facet chciałby dostać od kobiety:
1. Smirnoff 1L (jeśli bardzo lubi się napić) 2. Perfumy Armani (jeśli dba o siebie) 3. Smirnoff 0.7L (jeśli lubi się napić) 4. Szalik i rękawiczki (jeśli zawsze jest mu zimno) 5. Smirnoff 0.5L (jeśli czasami lubi się napić) Uwaga: prezenty można łączyć! Np. szalik + smirnoff 0.5L nie szalej! ...moge usunąć Twój post! //moderator |
|
~~Vesania | |
|
|
hehehe fajne zestawy :p
...ma 25latek ;p jescze raz pozdrawiam i czekam na dalcze rownie fajnie pomysły |
|
|
|
|
|
pomyslow na prezent jest mnostwo, tylko wystarczy dobrze znac osobe obdarowywana. ale.. czasami faktycznie jak przychodzi co do czego to pomysly sie dziwnie ulatniaja i nagle pustka w glowie, co kupic. przypuszczam, ze problemy z prezentami maja rowniez malzenstwa, bo zazwyczaj realizuje sie swoje potrzeby na bierzaco - razem. najmniejszy problem, gdy wiemy co ta druga polowka chce i wiemy, ze sobie tego nie kupi, bo.. zawsze jest jakis inny wydatek. a poza tym, niekoniecznie to musi byc cos kupionego. szczerze mowiac to pomyslow mam zawsze mnostwo, bez wzgledu na to ile aktualnie mam w portwelu. ale podam taki - bez problemu mozna go dopasowac do "swoich" potrzeb: bardzo prosty, smieszny i praktyczny - skarbonka. w moim przypadku byla to skarbonka z napisem "na plejstejszon - w dniu chlopaka, mężowi żona". nie mialam wtedy az tyle kasy, zeby kupic takie drogie cudo i akurat w tamtym okresie to bylo "marzenie" mojego meza. skarbonke smiesznie podpisalam pod spodem i wrzucilam do srodka tyle pieniedzy, ile aktualnie udalo mi sie odlozyc.
inny pomysl - to bardzo babski pomysl - jesli ukochany lubi slodycze- upieczcie cos, zawsze ciacho mozna odpowiednio przyozdobic, wypisac na nim zyczenia. to sa najprostsze pomysly i jest takich wiele, moze potem cos dopisze |
|
~~IRAsiad!!! | |
|
|
zapomniałem a jakimi funduszami dysponujemy
|
|
|
~~blackvader | |
|
|
http://www.toys4boys.pl/
|
|
|
|
|
|
świetna stronka, tylko troche drogie produkty.
Ale ten jest świetny: http://www.toys4(...)cja.html nie szalej! ...moge usunąć Twój post! //moderator |
|
~~Andrzej | |
|
|
Na walentyki facetowi najlepiej kupic to co mu sprawi przyjemnośc i poczuje ze jest kochany hehe
jego ulubiona perfumke? cos,małego,miłego,praktycznego? :d |
|
|
~~ska | |
|
|
ja mysle ze cos z tej stronki
http://plpto(...)ision=gw wszytsko zalezy jaka kwota dysponujesz - jak duza - to jakas mlotowiertarke SDSplus jak malo - dluto czy szpic do mlotowiertarki - a reszte sobie sam kupi |
|
|
|
|
|
Jakas koszulke ze smiesznym nadrukiem? W zaleznosci co lubi to ksiazke/plyte/film
A jesli masz ze 150-200 zl to jakis odtwarzacz mp3 na przyklad. Interesuje sie komputerami? To kup mu kamerkee internetowa (albo moze lepiej nie;), przenosna pamiec pen-drive, gre lub cos takiego. Generalnie faceci lubia zabawki |
|
~~kunegunda kwasne jablko | |
|
|
ja m 20 lat co ja dostane od was na prenent
|
|
|
|
|
|
jakiś plugin fajny
nie szalej! ...moge usunąć Twój post! //moderator |
|
|
|
|
Vesania jesli chcesz bardziej konkretne i przydatne odpowiedzi to napiz ile on ma lat i czy masz na prezetn 10 czy 100 zl?
|
|
~~xxx | |
|
|
A może kwiatek i coś słodkiego zawsze robi dobre wrażenie, parę ciepłych słów chociaż w tym dniu i już humory dopisują obojgu.Dla młodzieży kwiatuszki i serduszka , dużo całusków i dobra pizza lub dyskoteka ze sponsorem strategicznym też poprawi humor i ten dzień będzie się wspominało do następnych walentynek.W większości nie kasa ale dobry pomysł to może być najpiękniejszy prezent w dniu zakochanych.
|
|
|
~~Dulek | |
|
|
Jezeli chcesz kupic prezent fajny i ciekawy wejdz na allegro na pewno cos znajdziesz
|
|
|
~~ubik | |
|
|
Tak z tym sie zgodze tylko allegro mnostwo ciekawych rzeczy
|
|
|
~~rob | |
|