|
|
|
Które techników w Stalowej najlepsze? Bo ja słyszałem, ze pod Hutą. Co wy o tym sądzicie??
|
|
|
|
|
|
|
|
~~cyfrons | |
|
|
A na jaki profil ?jak na mechanik samochodowy to nie polecam
|
|
|
~~didi | |
|
|
nie polecam...chodziłem tam 5 lat lemu i beznadzieja
|
|
|
~~technik | |
|
|
Nie rozumiem ludzi którzy chcą iść do technikum. Po skończeniu pracy nie znajdziesz i trzeba iść na studia, więc lepiej LO i studia. A zawodowo też kiepski pomysł- chłopaki z zawodówek są lepiej przygotowani. :-)
|
|
|
~~mako | |
|
|
ja też polecam lepiej zawodówkę- od razu masz zawód(po 2 latach nauki) i pewną dobrą robotę np.wykończeniówka, budowlanka, mechanika!!!
Ja skończyłem zawodówke w tamtym roku i juz rok pracuję kładę płytki i roboty mam od zawalenia! w tym roku podjąłem zaoczne liceum (gdzie nie trzeba sie uczyć)a potem co dalej pomysle! a koledzy męczą siew 3 klasie technikum, i są dalej na utrzymaniu rodziców... |
|
|
~~eee | |
|
|
no tak.... wykończeniówka teraz na topie i w dobrej cenie- tylko mało który fachowiec to prawdziwy fachowiec
|
|
|
|
|
|
Ja skończyłem technikum pod Hutą a później studia na polibudzie i powiem jedno.. Ci co przyszli z liceum na mój rok to nieźle się musieli namęczyć żeby podstawowe techniczne rzeczy złapać ale później dali radę.
Jeśli chodzi o zawodówkę to się zastanawiam czy to nie byłby lepszy pomysł. Teraz fachowców brakuje i brakować będzie najpierw zawodówka później liceum zaoczne a później nawet i studia. Studia nawet po takiej ścieżce są lepsze bo wiesz od podstaw jak to działa a nie teorię tłuczesz. |
|
|
|
|
CYTAT Ja skończyłem zawodówke w tamtym roku i juz rok pracuję kładę płytki i roboty mam od zawalenia! w tym roku podjąłem zaoczne liceum (gdzie nie trzeba sie uczyć)a potem co dalej pomysle! a koledzy męczą siew 3 klasie technikum, i są dalej na utrzymaniu rodziców... Może nie trzeba ale nie pomyslałeś że warto ? Potem koledzy będą pic kawkę w biurze a Ty bedziesz narzekał że Cię cholernie plecy i kolana bolą. |
|