|
|
|
Witam mam 16 lat, chodze do liceum na Staszica i mam pytanie czy są organizowane jakiekolwiek treningi siatkowki dla chłopców w tym wieku???
W moim liceum nie ma, W gimnazjum nr2 tylko dla uczniów, a w MOSI'rze nie chca mi odpisac na emaila. czy wiecie gdzie takie sie odbywają na terenie stalowej lub niska. Z góry dziekuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeżeli grałeś już wcześniej w siatkówkę i posiadasz w miarę dobre umiejętności spróbuj w ORKANIE Nisko. Co prawda treningi są w Nisku, ale w Stalowej o ile się orientuje nie ma żadnego klubu sekcji która zajmowałaby się grą w siatkówkę oprócz UKS2, ale tam grają sami gimnazjaliści z gim. 2.
|
|
Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jeśli jesteś początkującym siatkarzem to w Orkanie też nie masz szans. a w naszym mieście niestety nic nie znajdziesz dla siebie
|
|
|
|
|
juz mam doświadczenie w siatkówce, grałem 3 lata i ostatni rok miałem przerwy bo moja grupa sie rozwiązała.
A czy macie jakieś namiary np.: email lub gdzie musze sie zgłosić w nisku z pytaniem o takie treningi |
|
|
|
|
sps.olszowiec@gmail.com
napisz tam...Stowarzyszenie Piłki Siatkowej.. chlopaki graja w amatorce i cos tam pykaja |
|
|
|
|
Orkan Nisko-> trening w szkole na Tysiąclecia->piątek-> 17.00
wieś się bawi \' : ) |
|
|
|
|
ALBO ZKLEC GRUPE I WYNAJMIJCIE SOBIE SALE MY TAK GRAMUY SOBIE RAZ W TYGODNIU FAJNA SPRAWA GRUPA ZNAJOMYCH MIESZANE SKLADY I CALKIEM FAJNIE MOZNA SOBIE POPRZEBIJAC PILKE BO Z FAKTYCZNA GRA MA TO MALO WSPÓLNEGO
|
|