|
|
|
Co sądzicie o podpiwniczonym lokalu Marcato?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Jedzenie dobre, aczkolwiek nie najadlem sie tak, jakbym chcial za te pieniadze. Omijam tą restauracje, bo za polowe taniej zjem gdzies indziej i bede bardziej najedzony ;)
A, ze od pon do pt jadam tylko i wylacznie poza domem, wydaje mi sie to nieoplacalne ;) |
|
|
|
|
Odwiedzilam MARCATO
-lokal gustownie urzadzony wszystko nowe wiec ladne i estetycznie -skonsumowalam kaczke z jablkami i zurawina -danko owszem smaczne nawet bardzo -tu brawa dla kucharza -obsluga ( kelnerki ) mile ,kompetentne ,jednak brak co niektorym jeszcze doswiadczenia ale to przyjdzie z czasem -moj wspoltowarzysz jadl zupke cebulowa _rewelacja -miesko przy drugim daniu bylo slabo przyprawione -winko z najwyzszej polki -rchunek wysoki -nie dziwota -porcja jest sredniej wielkosci mozna sie najesc aczkolwiek jak ktos bedzie bardzo glodny moze czuc sie "niedopieszczony " dziwi mnie temat postu (?) Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT -winko z najwyzszej polki Ile kosztowalo to winko???? 5zl 10zl za lampke???? Za winka ze sredniej polki to trzeba zaplacic minimum 200zl za butelke. Te tansze to sa zlewki. (plukanka z beczek) Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
idz i sprawdz sam.:]
Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT Za winka ze sredniej polki to trzeba zaplacic minimum 200zl za butelke. Te tansze to sa zlewki. (plukanka z beczek) Jesli myślisz że dobre wino musi być drogie to mało wiesz... przy winie nigdy nie sugeruj się ceną. |
|
|
|
|
RESTAURACJA GODNA POLECENIA!!!BYŁAM Z KOLEŻANKA JEŚLI CHODZI O JEDZENIE TO NAM BARDZO SMAKOWAŁO. PANIEROWANY SER MOZZARELLA BAJKA,SAŁATKA GRECKA ;UCZCIWA PORCJA A DO TEGO GRZANECZKI GRATIS.OBSŁUGA BARDZO MIŁA I CO WAŻNE KOMPETENTNA.NO I WYSTRÓJ PO PROSTU GENIEALNY. A CENY NO CÓŻ...PORÓWNYWALNE Z MAX-EM ALE KUCHNIA I WYSTRÓJ LOKALU ICH DEKLASUJĄ.
|
|