~~dość dziadostwa | |
|
|
Orientuje się ktoś, który operator internetowy jest najmniej awaryjny? Interesuje mnie Internet, który praktycznie zawsze będzie działał, a nie w kratkę, jak to ma miejsce w niektórych firmach. Czy kablówki są stabilne? Nie ma lagów i zmulania sieci?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ja ------ | |
|
|
na pewno nie MTM.
|
|
|
|
|
|
Ja jestem zadowolony z oferty sieci DIANA. Na początku były problemy ale teraz działa jak należy. Ostatnio miałem problem i po zgłoszeniu na automatyczną sekretarkę zadzwonił do mnie serwisant. Okazało się, że to z mojej winy, ale i tak zostałem obsłużony profesjonalnie i z kulturą
|
|
|
|
|
Internet z Diany, od kiedy mam a dokladniej juz kilka lat działa bezawaryjnie, co do predkosci tez jestem zadowolony i polecam ;)
|
|
|
|
|
Ja mam net z diany baaardzo długo i nigdy nie narzekałam. Polecam !
|
|
Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Również polecam Dianę
a tak przy okazji, nie orientuje się ktoś jaka jest u nich cena pakietu 2MB/s i 4MB/s ?? |
|
|
|
|
Też mam diane i 2 lata zero problemów. Tzn raz by jak kabel spsułe male moja wina. A tak nic. i predkosc przyjemna i nie ma problemow jak w stelli którą mialem okazje uzytkowac rok.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
a jakie macie opinie o covernecie?
|
|