~~Adamvv | |
|
|
Moim zdaniem sklep ze sprzętem AGD/RTV nad Carrefourem.
Planowałem z żoną kupić pralkę i ewentualnie aparat cyfrowy albo kamerkę. Zrobiłem mały rekonesans sklepów ze sprzętem – ogólnie wszędzie ok. Jedynie sklep nad Carrefourem - obsługa sklepu robiła co mogła żebym jak najszybciej wyszedł i nie zadawał trudnych pytań i np. na pytanie o cenę jednej z promocyjnych pralek – ładnie wyglądająca pani dziwnym tonem mówi: „jest podana w gazetce” – no to wziąłem gazetke - hehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a Ty kobieto naucz się edytować posty.
A ty zejdź ze mnie boś grubas jest i to cholerny :haha: Też mi facet który umie edytować posty hehehehehehehehehehehe VICTORIA>>>>> ZWYCIĘSTWO JEST TUSH TUSH :P:P |
|
~~nnnnnn | |
|
|
moim zdaniem PSS Społem, panie są tam okropne. Ale to chyba nie ich wina, tylko zarządu gdyż zatrudniają za mało ludzi na takie sklepy /wielkość/.
|
|
|
~~ kama | |
|
|
sklep koło 'Jubilera"na Staszica,nie wiem czy to Społem czy PSS,słabo zaopatrzony,panie nie garną się do roboty,wręcz mam wrażenie że najchetniej by mnie spławiły....ale nieważne,bo głównie odpychające są zapachy ....wchodzi się w drzwi od strony stoiska z warzywami i zabija odór potu....fakt mają sztuczne fartuchy,ale można zadbac o higienę i uzyć jakiegoś antyperspirantu.....kto sie przytula do takiej kobiety???????????:blee:
|
|
|