|
|
|
I znowu nie można przejsć na drugą stronę ulicy Sandomierskiej bo RST wraca na nocleg. Co za koszmar co tydzień to samo!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Po co zakładasz taki temat ??, za długo z krowami w rowie siedziałeś zanim Cie przepościli ?
|
|
|
|
|
Mamy wolność słowa i każdy ma prawo pisać co się komu podoba, przecież nikogo nie obrażam. Admin i tak zaraz wkroczy i wykasuje post, bo przecież obraża większość szlachecką z RST.
|
|
|
|
|
nikogo nie obraza, powinien go usunąć jak wiele innych durnych tematów.
|
|
|
|
|
cknorwid2 - skud żeś? Proponuje nie zwracać uwagi na samochody powracające do miasta, jakim jest Stalowa Wola.
|
|
|
|
|
Również jestem za jego usunięciem, tylko jescze przy okazji trzeba wykasować
RNI jedzie do miasta RNI co od nich chcemy ? Jak jeżdżą kierowcy RNI ?! Tyle że mod - admin jest z RST i racja jest po tamtej stronie |
|
|
|
|
cknorwid2 - właśnie o takich tematach mowie. dla mnie ktoś może być równie dobrze z największej dziury na świecie, człowiek to człowiek.
|
|
|
|
|
No to niech mod kończy z tą dziecinadą. To przede wszystkim jego wina że przepuszcza określone tematy. To swoista dyskryminacja.
|
|
|
|
|
CYTAT Również jestem za jego usunięciem, tylko jescze przy okazji trzeba wykasować RNI jedzie do miasta RNI co od nich chcemy ? Jak jeżdżą kierowcy RNI ?! Tyle że mod - admin jest z RST i racja jest po tamtej stronie Usuwane są komentarze i tematy w których ludzie piszą prawde, niekoniecznie przychylną dla SM. Więc takimi bzuram szkoda się zajmować, ewentualnie mozna napisać że Admini ze stalowego miasta to..... ( tu wpisz coś , co wkur.. ich na maksa) dodaj jeszcze coś na panne pinie a temat spłynie w krótkim czasie |
|
|
|
|
CYTAT dodaj jeszcze coś na panne pinie a temat spłynie w krótkim czasie Albo na mario1, aktualnie to on pogłębia dno . |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT dodaj jeszcze coś na panne pinie a temat spłynie w krótkim czasie Albo na mario1, aktualnie to on pogłębia dno . mario1 to barwna postać na SM, szczególne przydatne są jego artykuły, ale nie tylko jego . Przydatne po weekendowych degustacjach, bo mam wrażliwe podniebienie, i nie będe pchał paluchów do gardła - wole coś poczytać na SM. |
|
|
|
|
Tez to widze ze usuwaja to co im zawadza.
I wymyslaja jakies tematy o pierdolach. A np wypadek ze zginela mloda nauczycielka z Rudnika na przejsciu dla pieszych to nienapisza. http://www.echod(...)76060510 Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
RST to miasto? no tak 5 czy 6 swiatyn,70 pare knajp no i ......rynek co sobote heh,heh acha no i dobrze ze burdel jest ale to nawet nie w RST tylko w Rozwadowie.Siemka
|
|
|
|
|
CYTAT heh acha no i dobrze ze burdel jest ale to nawet nie w RST tylko w Rozwadowie.Siemka No tak, tylko czemu znak Stalowa Wola zaczyna się przed Agatówką.Siemka |
|
|
|
|
Ok niech ci bedzie burdel jest w Stalowej
|
|
|
|
|
CYTAT Ok niech ci bedzie burdel jest w Stalowej No widzisz, każdy w tym miescie znajdzie coś dla siebie. |
|
|
|
|
Ten burdel nazywasz miastem,siemka lece do kosciolka nara
|
|
|
|
|
żałośni jesteście...
|
|
|
|
|
Czemu zalosni na fotce jestes ok ...wirtualnie ale okejka
|
|
|
|
|
CYTAT RST to miasto? EUGENIUSZ , Nigdy Stalowa Wola nie była wsią . Była kiedyś wieś Pławo a potem powstało MIASTO Stalowa Wola. Otrzymało OD RAZU prawa miejskie. Co do wielkości to wymień przynajmniej jeszcze dwa większe miasta w podkarpackim pod względem ludności. Jak nie jesteś pewien gdzie mieszkasz to zastanów się czy masz u siebie prezydenta czy burmistrza albo sołtysa Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
Jezeli wam sie nie podoba stw to po co oglądacie Sm ?? przeciez w samej nazwie jest "stalowemiasto" a nie np "jezowemiasto" albo jeżozwierz czy cos
|
|
|
|
|
tak na temat - wczoraj wracałem do stalówki (RST wraca do Wielowsi ) od strony Kraśnika , no i przed przejazdem kolejowym w Lipie ze znakiem STOP zaczęło mnie wymijać francuskie cudo ( chyba scenic) na blachach LJA , pożniej o mało mnie nie zepchnęło do rowu, bo oczywiście wyskoczyło auto z przeciwka a on nie miał gdzie się zmieścić biedaczek na drodze bo przed torami stały już dwa inne auta które zgodnie z przepisami się zatrzymały i mistrzowi z janowa blokowały przejazd na pełnej prędkości .Dla mnie osobiście o mało ten powrót nie skończył się w rowie . I jak tu nie obsmarowywać przyjezdnych z okolic stalówki .Chodż z drugiej strony rozumiem chłopa z lubelskiego - przecież w Janowie nie mają przejazdów kolejowych a on sam pociąg widzał tylko w telewizorni
|
|
|
|
|
a i króciutki komentarz do twórcy wątku "cknorwid2" i jego tekstu "I znowu nie można przejsć na drugą stronę ulicy Sandomierskiej bo RST wraca na nocleg. Co za koszmar co tydzień to samo!!!" - to chłopie zrób obwodnicę aby nie pchać się do Niska ,bo wracając z Rzeszowa przez Nisko to mnie krew zalewa jak ktoś tamuje ruch wlekąc się 20-30 km/h bo akurat musiał przemieścić się samochodem ze szpitala do urzedu miasta ( raptem kilkadziesiąt metrów w lini prostej ) - dlatego omijam to cudowne miejce jadąc przez Barce .
|
|
|
|
|
Dużo jezdze na trasie Rzeszów - Stalowa Wola - Sandomierz. Każdy kierowca popełnia błędy ale niektórym brakuje wyobrazni. Widze ze często jezdzi gość meganką na rst, ten to chyba zawsze, za pózno wyjezdza z domu. Agatówka, samochod osobowy zatrzymuje się i robi miejsce na przejazd przeciwnej strony ( wypadek) człowiek w maluchu objezdza osobówke i staje przed nim.Stalowa Wola , skrzyzowanie obok stacji Lotos, zielone światło ma głowna ulica a tu nagle z bocznej wyjezdza rowerzysta, wjezdza na skrzyzowanie i zaskoczony obserwuje nadjezdzające samochody.Światła na okulickiego ( obok kantoru) czerwone światło a samochód z rni, starsza kobieta nie zauwaza tego faktu i wjezdza na Popiełuszki. Samochodu z tablicami typu WW , czas ich goni i gnają bez opamiętania wymuszając miejsce na prawidłowo jadących samochodach, nie licząc juz młodych siusków co teren zabudowany i linia ciągła nic im nie daje do myslenia. Tablica rejestracyjna z głupotą nie idzie w parze! Jezeli ktoś musi jechac szybciej i wypszedzac inne samochody to niech to robi bezpiecznie, bez wymuszania miejsca na innych.
|
|
|
|
|
Tak czy inaczej inteligencji wtedy bylo nieporownywalnie mniej niz wiesniakow do sily roboczej
|
|