~~mosiek | |
|
|
W czym problem będą wybory obywatele miasta podziękują nawiedzonym z PiS-u tym samym kler pójdzie na bocznice a w mieście zaświeci słońce i wrócą chęci do życia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Jurek | |
|
|
Marzy mi sie wizja Moska! bo to jedyne miasto, wojewodztwo w naszym kraju gdzie kler z obecnym biskupem sandomierskim i PiS maja cos jeszcze do powiedzenia.Kosciol jest do nauki i praktykowania wiary a nie do walki z wladza.Posmakowali co im wolno za czasow PiS i nadal pra do ich powrotu.Zmiana aby to ukrocic jest w rekach wyborcow.Jestem przerazona jak nieraz ogladam transmisje z obrad naszych rzadzacych to istne igrzyska.Sagatowska z jej dworem i mina tyrana nie mysli jak rozwiazywac problemy miasta w kryzysie, ich celem jest niszczenie w zarodu zmian proponowanych przez rzadzacych.Szew PiS trenuje ich jak przyslowiowe pieski a oni zgodnie raportuja.Wstyd na cala Polske zyc w tym rejonie, przyjela sie opinia ze jedyna partia PiS jest cudowna obrona kleru, ktory jest tu przesladowany.Dobrze ze jest jeszcze taki czlowiek w tym miescie,ktory to wszystko ogarnia i broni takiego bezprawia z kosciolem, kosciolem ktory powinien byc wzorem do nasladowania.Dziekuje Prezydencie.
|
|
|
|
|
|
pod warunkiem ze bada to madrzy i potrafiacy myslec samodzielnie ludzie , a nie bezmozgi motloch pedzacy na sume w kosciele wzajemnie poogladac kto co na siebie wlozyl dla ktore niespelnione politycznie ambicje ksiezy podczas kazan sa slowem bozym
non serviam |
|
~~Bonifacy | |
|
|
Jurek szew gdzie jest publicznie nie będę Ci pisał.
Zakładam że chodziło Ci o szefa. |
|
|
~~Krak | |
|
|
Jurek - jestem przerażona....
|
|
|
~~Jurek | |
|
|
Taki"szew" tak nalezy go opisac.Wy cwaniacy miejcie wiecej wyobrazni.
|
|
|