~~monkeymafia82 | |
|
|
Nigdy nie dyskutoj z idiota najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a pozniej pokona doswiadczeniem !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Dönitz | |
|
|
CYTAT Nigdy nie dyskutoj z idiota najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a pozniej pokona doswiadczeniem !!!!!!!!!!!!!!!! Ot co święte słowa |
|
|
~~kevin_sam | |
|
|
"Brudne ulice zatrute okolice ludność psychicznie chora to Stalowa Wola"
|
|
|
~~~zyczliwy | |
|
|
krzyża w polski9m godle nie chce widziec, a jesli politycy-katolicy chca krzyz niech sobie w domu przybiją na kazdejsciane po 100 lub wiecej a nie do godła wstawiac.
|
|
|
~~Dönitz | |
|
|
CYTAT krzyża w polski9m godle nie chce widziec Na zakończenie wręczono laurkę z życzeniami i podziękowaniami dla naszego gościa Cóż za merytoryczna wypowiedź no no gratuluje. |
|
|
~~kevin_sam | |
|
|
Akurat pochodze z terenow gdzie krzyz katolicki wisi obok prawoslawnego i nikomu to nie pzreszkadza
No dobra ale niech mi ktoś wreszcie wytłumaczy w czym mu przeszkadza krzyż w szkole lub w urzędzieosobiscie mi to zwisa i powiewa |
|
|
|
|
|
CYTAT ten młody chłopak dobrze mówił, co wam przeszkadza ten krzyż ? i nie ważne skąd jest ten chłopak i kim jest( a jak widać moherem 80-letnim nie jest ) niech ten krzyż sobie stoi na swoim miejscu mnie on nie gryzie a przechodzę tam codziennie - a szlęzak po raz kolejny pokazuję stalową wolę w bardzo niekorzystnym świetle. nie dziwi was, że przed kamerami nie znalazł się nikt odważny by powiedzieć jestem przeciwny krzyżowi ? tylko na tym forum sami odważni za szklaną granicą anonimowości jedyny Żuber odważny - bo wiadomo kim jest - jak idzie prowadzenie restauracji ? haha, mnie sie nikt jakos nie spytal Z checia bym sie wypoiwiedzial przed kamera co sadze o lamaniu prawa przez kruchtowych I jezeli sadzisz, ze redaktorzy zlapali 'przypadkowego' przechodnia by sie wypowiedzial to sie mylisz Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT Akurat pochodze z terenow gdzie krzyz katolicki wisi obok prawoslawnego i nikomu to nie pzreszkadza No dobra ale niech mi ktoś wreszcie wytłumaczy w czym mu przeszkadza krzyż w szkole lub w urzędzieosobiscie mi to zwisa i powiewa mnie przeszkadza. Nie mam ochoty zyc w sredniowieczu Krzyz do kosciola! Immortal - All Shall Fall |
|
~~Zyczliwy | |
|
|
Uwaga Uwaga po urzędzie miesta Stalwa Wla grasuje radny Przywara z dyktafonem i nagrywa.Jeszcze nie ustaliliśmy komu przekazuje donosy ale jest on bardzi niebezpieczny i nieprzewidywalny. Ponoć kontynuuje tradycję rodzinną.
|
|
|
|
|
|
Tu nie chodzi o krzyż tylko o prawo.
Strasznie jestem ciekawy co zrobił by Warchoł gdyby na teren jego parafii wpadli budowlańcy i wywalili 5 metrową górę piachu. Oczywiście bez jego zgody. Zaraz znalazła by się policja, ta znalazła by winnego i piach by zniknął w kilka dni. Ale tu jest sprawa krzyża. Przyszli wierni postawili nie pytając właściciela czyli miasto o zgodę i teraz twierdzą że nie można usunąć bo to krzyż a ten kto podniesie rękę na krzyż to diabeł wcielony. Jak byśmy byli państwem prawa to by ci wierni nie postawili tego krzyża bo by wiedzieli że zostanie on usunięty, a oni poniosą konsekwencję. A tak mamy krzyż i Prezydenta który z nim walczy:-)))) Niestety daleko nam jeszcze do państwa prawa.... "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|