~~mieszkaniec | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~mieszkaniec | |
|
|
korekta
|
|
|
|
|
|
Myślę,że próbuje PiS ale dzięki Bogu im to nie wychodzi.
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
~~akjhk | |
|
|
ohhhh jaki piękny ten Pan z prawej, proszę napiszcie coś więcej o nim, jest taki wielki, jeden osamotniony a po lewej tylu przeciwników. Biedny, osamotniony...
|
|
|
|
|
|
CYTAT Biedny, osamotniony... Nie jest osamotniony, za nim stoi kohorta Piekiel... przybyla na pomoc aby Swieta Wiare Katolicka wyzenac ze stalowowolskich ziem... 666 |
|
|
|
|
Nie wiem czemu, ale strona PiS jakas taka slaba jak w piecioro (wliczajac purpurata) na jednego
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Pod skrzydelkiem X. Warchola powinna sie znalezc podobizna ministra(nta) LucyJana N. ... A i sam Antoni B. zasluguje na wspolna fotke z przydupaskiem ...
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Biedny, osamotniony... Nie jest osamotniony, za nim stoi kohorta Piekiel... przybyla na pomoc aby Swieta Wiare Katolicka wyzenac ze stalowowolskich ziem... 666 Człowieku przegiąłeś, mocno przegiąłeś takimi tekstami ośmieszasz Kosciół - chyba, że o to ci chodziło... @@@ |
|
Dołączył: 5 Sty 2009r. Skąd: Aluminiowy Padół Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
...każdy ch.. na swój strój...
...byle dla siebie, byle dla rodziny...a obietnice wyborcze dawno szlag trafiił, jak niektórych z nas/Was trafia dziś pukając się w czoło, pokazujesz najsłabiej funkcjonujący element Twojego organizmu! |
|