Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
odradzam PRZYTULNĄ!
byłam na ostatkach i normalnie szok... jedzenie porażka i porcje jak dla kury a co do zespołu to pożal się Boże. o 22 już zaczęli się zbierać... a pani wokalistki w ogóle słychać nie było.... wiec przy takiej cenie już wole domówkę zrobić Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
CYTAT ...z ostatniej chwili !!! /-/ szybkie info na tel: /moderowano - proponuję PW a jeśli ktoś będzie zainteresowany znajdzie i kontakt - anulka organizujcie sie, mysle ze warto! Anulko a Ty co, numer telefonu owszem bo jak ktos nie jest inwalida znajdze ale tresc !!! :( co tez platne ma byc? mycke na glowe i do Lezajska Elimelecha czcic.. a moze Beakspace sie przycina albo delete na wszelki wiec wypadek dodam iż zwolnila sie antresola na gorze w city club (max 18 osob z wlasnym zarciem i piciem (szklo i oprawa nasza) pozdrowieni ! |
|
|
|
|
CYTAT co tez platne ma byc? a dlaczego nie ? szukasz klientów - tj. reklama - a reklama KOSZTUJE ! internet to nie śmietnisko, że się wali co się chce. |
|
|
|
|
Był przez jakiś czas spokoj z tym niby city clubem,ale wszystko co piekne trwa krotko, reklama powrociła,rece opadaja,jest tak wiele lokali w Stalowej i tylko ci sie lansuja na forum,porazka
|
|
|
|
|
W Marcato był ponoć po 500zł od pary,ale odwołali sylwestra bo kilka osób było tylko chętnych. Ciekawe jaki lokal jeszcze odwoła sylwestra. Współczuje tym co się wybierali, Panie zakupiły drogie suknie, a tu zostajesz na lodzie ;( Piękny początek Nowego Roku :(
MY.......................................... |
|
|
|
|
Przytulna to chyba jakaś nowa restauracja? czy ktoś tam jeszcze był i poleca lokal na sylwestrową zabawę albo i nie?
|
|
|
|
|
CYTAT Był przez jakiś czas spokoj z tym niby city clubem,ale wszystko co piekne trwa krotko, reklama powrociła,rece opadaja,jest tak wiele lokali w Stalowej i tylko ci sie lansuja na forum,porazka Widze ze kolega bacznie obserwuje wszystko co sie dzieje na forum... czyzbys tylko tym żyl? nasycasz sie glownie z krytyki wszystkiego co ktos zarzuci, nic wlasnej inicjatywy... to jest chyba bardziej zalosne, a Ty sam jestes "niby" !!! Proponuje raz na jakis czas odejsc od komputera i zobaczyc jak "zycie" wyglada... moze zalapiesz jakiegos pozytywnego "wirusa" ...wiem ze przez internet najbezpieczniej ale daj rekom odpoczac ! |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT W Marcato był ponoć po 500zł od pary,ale odwołali sylwestra bo kilka osób było tylko chętnych. Ciekawe jaki lokal jeszcze odwoła sylwestra. Współczuje tym co się wybierali, Panie zakupiły drogie suknie, a tu zostajesz na lodzie ;( Piękny początek Nowego Roku :( Europejska 320 zł od pary i też nie było chętnych więc odwołali (info z przed tygodnia) może jednak cos sie zmieniło Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Widze ze kolega bacznie obserwuje wszystko co sie dzieje na forum... czyzbys tylko tym żyl? nasycasz sie glownie z krytyki wszystkiego co ktos zarzuci, nic wlasnej inicjatywy...
to jest chyba bardziej zalosne, a Ty sam jestes "niby" !!! Proponuje raz na jakis czas odejsc od komputera i zobaczyc jak "zycie" wyglada... moze zalapiesz jakiegos pozytywnego "wirusa" umiech ...wiem ze przez internet najbezpieczniej ale daj rekom odpoczac ! umiech emarek,dzieki wezme sobie do serca Twoje uwagi,no i zycze tlumow w Twoim TOP CLUBIE |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
MAGNUM...
ogarnij się. aż tak bardzo przeszkadza Ci to ,że nie masz z czym się reklamować? to daj spokój tym co MAJĄ i to CZYM! ahhh ta ZAZDROŚĆ.. Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
CYTAT Europejska 320 zł od pary i też nie było chętnych więc odwołali (info z przed tygodnia) może jednak cos sie zmieniło chyba się zmieniło bo wczoraj widziałam ogłoszenie na drzwiach Europejskiej już 260 zł od pary MY.......................................... |
|
|
|
|
w Zaklikowe w zamku 250 zeta od pary.
|
|