|
|
|
Jak w temacie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szwagier pracował i od tego wolałby tesco
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Znam kilka osób z tego sklepu i wiem ze nie jest tak kolorowo. wpisujesz 160h w miesiacu robisz sporo sporo wiecej i kroja kase za wszystko-od palenia w pracy do braku wykonania planow, i uklady...nie polecam
|
|
|
|
|
ostatnio słyszałem że przenieśli samych najlepszych sprzedawców na al.jana pawła na drugi sklep. byłem w centrum i widziałem inne osoby. byłem na drugim sklepie i rzeczywiście. Ci z tamtego sklepu co się znali na rzeczy są na tym mniejszym. dziwna sprawa że takich przenieśli na sklep gdzie obroty na pewno są mniejsze a tam same niedouczone zostały.
|
|
|
|
|
Bzdura, najlepszych przenieśli z jana pawła do centrum ;-)
|
|
|
|
|
Nie polecam ani pracy ani zakupów w ME. Sprawdźcie sobie w necie - wszystko jest tam tańsze o jakieś 10-15% I nie dajcie się wkręcić na żadne dodatkowe ubezpieczenia i inne usługi a już na pewno nie na raty Jeżeli chcesz być sprzedawcą i zarobić jakieś 1500 zł na miesiąc to musisz być niezłym spryciarzem, pozbawionym jakichkolwiek wyrzutów sumienia
|
|
|
|
|
Ten sklep jest duży i kasuje dużo od ludzi, ceny kosmicznie wysokie, nawet Graboś ma taniej. Okradaja zawyrzajac ceny i dajac niby w cenie gwarancje dodatkową. Tak mi Pani sprzedała żelazko za które zapłaciłem 35zł więcej co śmieszne na tym małym sklepie na centrum4 właśnie to samo żelazko tańsze o te 35zł a niby ta sama sieć ,wyobrażacie sobie jak u nich wygląda taniej o vat
|
|
|
|
|
Byłem w tym dużym sklepie w centrum niedawno z mamą bo chciała kupić kuchenke i jakiś młody niekumaty nas obsługiwał.Ja go pytam o szczegóły techniczne a on jak nakręcony tylko o tej dodatkowej gwarancji coś nawija.Totalna nieznajomość tematu a ceny to jakieś faktycznie z kosmosu mają.Nie polecam i więcej tam nie zajrzę.
|
|