~~mieszkanka | |
|
|
Nie dość, że coraz więcej trzeba płacić za PEC, za oknem +3 stopnie, a kaloryfery dołem zimne, a górą ledwie letnie. Też tak macie? Czy oni pogłupieli? Wymrozić nas chcą?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaloryfery ciepłe na jana pawła
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Może zapowietrzone masz kaloryfery ?
|
|
|
|
|
CYTAT Nie dość, że coraz więcej trzeba płacić za PEC, za oknem +3 stopnie, a kaloryfery dołem zimne, a górą ledwie letnie. Też tak macie? Czy oni pogłupieli? Wymrozić nas chcą? U mnie jest tak samo! Na jakiej ulicy i na ktorym pietrze mieszkasz? ( czy to nie Poniatowskiego ? ) |
|
|
|
|
CYTAT ja robie 6 weidera i kaloryfer mam caly czas goracy ;] moglbys jasniej ?? Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
Dołączył: 13 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT moglbys jasniej ?? łolaboga temu wyżej chodziło o kaloryfer na klacie a 6 wajdera czy jak mu tam to są jakieś ćwiczenia właśnie na brzuch i ile mnie pamięć nie zawodzi ;) wiem przynajmniej tak mi się zdaje bo mi kiedyś koleżanka mówiła ze takie coś robi |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT ja robie 6 weidera i kaloryfer mam caly czas goracy ;] moglbys jasniej ?? Nie mów, że google masz zablokowane Klik klik |
|