~~123456 | |
|
|
Dlaczego nie ma w konkursach telewizyjnych nikogo ze Stalowej Woli, dlaczego na forum o waznych sprawach...., nie ma nikogo kto interesuje się polityką wewnetrzną, tak patrząc na forum na stalowemiasto, to sama młodzież, amatorka tylko kogos obrazić, tyle kazdy potrafi, ale cos fajnego napisać...co nie ma w stalowej woli nikt nie ma nic fajnego do napisania????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~sraKupą | |
|
|
ja ci napisze cos fajnego, pocałuj mnie w dupe
|
|
|
|
|
|
CYTAT co nie ma w stalowej woli nikt nie ma nic fajnego do napisania???? No ty na pewno nie. |
|
~~lisek | |
|
|
Zaczni napisz daj przykład.
|
|
|
|
|
|
Jak to nie ma?!
W niedziele w Katowicach dwie osoby ze Stalówki brały udział w Ogólnopolskim Dyktandzie zawsze coś |
|
~~Dönitz | |
|
|
Jaki portal takie dziennikarstwo od siedmiu boleści nie dziwi nic i nie ma czego
|
|
|
|
|
|
No to z Jezowego byla juz rodzinka w FAMILIADZIE i ostatnio byla jedna osoba w teleturnieju JEDEN Z DZIESIECIU.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
a w sztafecie było coś o młodej parze, która brała udział w konkursie i wygrali w TVP. Dziewczyna dostała sukienke od Zienia, jej facet garnitur i wygrali chyba wycieczkę itp itd. Jak dla mnie bomba
|
|
|
|
|
CYTAT ja ci napisze cos fajnego, pocałuj mnie w dupe PEWNY JESTEŚ TEGO???... OSTATNIO W ARKADI [ interesacnci beda wiedzieć o co chodzi ] TAK KRZYCZELI///// I CO Z TEGO WYSZŁO, KILKU Z PERSZINGA SKORZYSTAŁO Z DARMOWEGO SEKSU...WIĘC ZASTANÓW2 SIE CO PISZERSZ...KOTKU...HEHHHEE A CO TY DZIWAKU ZE STW MOŻESZ ZAPREZENTOWAĆ???? OBNSRAŁE KALESONY I TYLE....cool: |
|
|
|
|
CYTAT Dlaczego nie ma w konkursach telewizyjnych nikogo ze Stalowej Woli, dlaczego na forum o waznych sprawach...., nie ma nikogo kto interesuje się polityką wewnetrzną, tak patrząc na forum na stalowemiasto, to sama młodzież, amatorka tylko kogos obrazić, tyle kazdy potrafi, ale cos fajnego napisać...co nie ma w stalowej woli nikt nie ma nic fajnego do napisania???? milo byc mlodzieza ;-) wiecznie Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]ja ci napisze cos fajnego, pocałuj mnie w dupe PEWNY JESTEŚ TEGO???... OSTATNIO W ARKADI [ interesacnci beda wiedzieć o co chodzi ] TAK KRZYCZELI///// I CO Z TEGO WYSZŁO, KILKU Z PERSZINGA SKORZYSTAŁO Z DARMOWEGO SEKSU...WIĘC ZASTANÓW2 SIE CO PISZERSZ...KOTKU...HEHHHEE kotek to sobie możesz mówic do swojego chłopca baleronie |
|