|
|
|
Od stycznia podnoszenie akcyzy na papieroski by wyrównac cenowo do Europy, podnoszenie OC by wyrównac do stawek europejskich, podnoszenie opłaty paliwowej o około 20 groszy na litrze, o podwyzkach prądu, gazu i zywności nie wspomnę.
Przypomnijmy jak to Rudy Donek wyliczał o ile podrożały jabłka, chleb i nabiał... Ale co tam ludziom chyba serio zyje się lepiej bo PO nadal ma ponad 50% poparcia Jeśli Rudy kłamca wygra prezydenturę to powiem tak- zdychaj z głodu i brudu ciemny narodzie. Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
Tak właśnie jest.
DZIEŃ BEZ AFERY PO TO DZIEŃ STRACONY http://markd.pl/afery-po/ |
|
|
|
|
Mam nadzieje że nie wygra.
|
|
|
|
|
A ja mam nadzieję że wygra....
Próbuje sobie przypomnieć za którego to rządu Polska była tak bogata że żyło się dobrze i nie trzeba było się przejmować trudami dnia powszedniego. Nie było podwyżek??? Pensje rosły?? bezrobocia nie było??? Jakoś nie bardzo... A może za PRL'u, ale mam nadzieję że to już nie wróci.... "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT A ja mam nadzieję że wygra.... Próbuje sobie przypomnieć za którego to rządu Polska była tak bogata że żyło się dobrze i nie trzeba było się przejmować trudami dnia powszedniego. Nie było podwyżek??? Pensje rosły?? bezrobocia nie było??? Jakoś nie bardzo... A może za PRL\'u, ale mam nadzieję że to już nie wróci.... Masz nadzieje że wygra bo ??? czego oczekujesz od nich ??? Ja już się nasłuchałem obietnic i pomysłów jakie mają, osobiscie mi to nie odpowiada, nie stać mnie na to. http://www.tuskw(...)atformy/ |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT A ja mam nadzieję że wygra.... Próbuje sobie przypomnieć za którego to rządu Polska była tak bogata że żyło się dobrze i nie trzeba było się przejmować trudami dnia powszedniego. Nie było podwyżek??? Pensje rosły?? bezrobocia nie było??? Jakoś nie bardzo... A może za PRL\'u, ale mam nadzieję że to już nie wróci.... a ja mam nadzieję,że wiesz co mówiszi będziesz im kłaniał się nisko bo jeżeli wygra to będzie rządzić PO i nikt więcej a co za tym idzie będziemy pracować za marne grosze jak za Gierka tylko nie będzie tak ciekawie powstaną slamsy.... a Stalowa Wola zniknie z mapy.... umrze śmiercią bankruta-jako pierwsze miasto,żyjące praktycznie z jednego zakładu pracy Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
A dlaczego uważasz że będzie tak źle???
Myślisz że głównym celem PO i Tuska jest doprowadzić Stalową Wolę do upadku??? Do tego żebyśmy pracowali za grosze??? Teraz nie powstają slamsy, więc nie wiem dlaczego miały by powstać w przyszłości???? Po za tym żaden rząd ani poprzedni, ani przyszły nie spowoduje że w Stalowej zacznie się dobrze żyć. To akurat w głównej mierze zależy od władz lokalnych. Myślisz że można napisać ustawę w sejmie i już Polska zacznie płynąć miodem i mlekiem???? Uważam że nie jest tak źle jak opowiada PiS i nie jest tak dobrze jak opowiada PO. Dopiero minęły dwa lata rządów PO. W przyszłym roku mamy wybory prezydenckie, a za dwa lata do parlamentu. Wtedy w głosowaniu ocenimy i PO, i Tuska. Tylko żeby frekwencja była na wysokim poziomie..... Pamiętam rządy AWS, SLD PiS i nie uważam żeby wtedy było tak pięknie.... "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejek powiem Ci tak. Prowadzę własną firmę od ładnych nastu lat i nie wiem od czego to zalezy moze to przypadek moze nie ale takie obroty jakie miałem za rządów SLD to juz chyba nie bede miał. Fakt jako partia moze nie byli najswietsi ale tak jak powiedziałem na tamte czasy przypadało moje "eldorado" bo ludzie mieli kase. Troche gozej było za Pisu ale jakos byłoale takiej chuj...ni jak jest teraz to nie było nigdy i nie mów mi ze jest kryzys...
Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|