NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Powiedz mi Prezydencie co Ty..., Powiedz mi prezydencie co Ty chcesz od pszedszkoli ?
ff
Wysłany: 26 Lis 2009r. 15:11  
Niekumam , poprostu istna burda . Ja bym go zwolnil z pozycji bo juz za duzo kombinuje , jak chce byc w centrum uwagi niech sobie w wiekszych miastach bibordy wystawi.

I taka foto w imie nie poparcia mojego...

Obrazek

Pozdrawiam,

www.studiografika.eu
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Lis 2009r. 15:11  

www.studiografika.eu

~~miki
ff
Wysłany: 26 Lis 2009r. 21:21  
Odwolac dziada i bedzie spokoj,i przestroga dla nastepnych.

~~ech:)
ff
Wysłany: 26 Lis 2009r. 21:38  
nawet nie wiesz jak się gość nazywaumiech

~~żuBer
ff
Wysłany: 26 Lis 2009r. 23:29  
CYTAT
Niekumam , poprostu istna burda . Ja bym go zwolnil z pozycji bo juz za duzo kombinuje , jak chce byc w centrum uwagi niech sobie w wiekszych miastach bibordy wystawi.

I taka foto w imie nie poparcia mojego...

Obrazek

Pozdrawiam,

Śmieszne jest te twoje foto, które tutaj wystawiłeś... Skąd ta sonda? ze strony pudelek.pl? ile brało w niej osób? ty tylko twoja mamusia i tatuś?

~~mosiek
ff
Wysłany: 26 Lis 2009r. 23:50  
Franki mu dał tą sondę .Głosowali nasi radni.good

~~zgred
ff
Wysłany: 27 Lis 2009r. 08:00  
Chcesz wyrazac swoje opnie ? Nie badz do kur.... nedzy anonimowy , bo to swiadczy tylo o wartossci Twoich wypowiedzi...

~~KissMyAss
ff
Wysłany: 27 Lis 2009r. 08:03  
Koniec socjalizmu, zmiejszyć dopłaty do przedszkoli !!!
Jak kogoś nie stać, niech sam się opiekuje dzieckiem. ok

~~rysiu
ff
Wysłany: 27 Lis 2009r. 11:40  
o malutcy -do pięt gosciowi nie dorastacie-dla was nadberezny czy kotulski to dopiero klasa,dobry i harakterny tak sie ich postrzega ale to jedna wielka pomyłka jak z wybranym rządem cudakow mały kac, ale po złym panie jeszcze gorsze nastanie .z mądrosci życiowych trza umiec korzystac

~~GarfS
ff
Wysłany: 27 Lis 2009r. 11:46  
CYTAT
o malutcy -do pięt gosciowi nie dorastacie-dla was nadberezny czy kotulski to dopiero klasa,dobry i harakterny tak sie ich postrzega ale to jedna wielka pomyłka jak z wybranym rządem cudakow mały kac, ale po złym panie jeszcze gorsze nastanie .z mądrosci życiowych trza umiec korzystac

Nalezyz pewnie do tej grupy torzy sac by chcieli wszystkich nie iebie wprowadzajac tu peudo szczeliwe rozwiazania .
Wiesz kto jet inteligetny ten kto potrafi ie podpisac pod slowami ktore wypowiada publicznie . Potrafisz ?

~~zapiecek
ff
Wysłany: 27 Lis 2009r. 12:43  
jeszcze raz popatrzcie kto to jest nadberezny kotulski cz radny majgier byly koscielny . jeden dorobil sie glupoty na sporcie drugi dorobi sie na polityce a trzeci na kombinoaniu na zeszycikach dla hurzystow .wstyd panowie radni .do rady to trzeba miec przeszlosc.

~~wers
ff
Wysłany: 27 Lis 2009r. 13:19  
Każdy radny z PiS ma swój biznes aby czepiać się przydenta.
Kozielewicz - za wygnanie z fundacji uniwersyteckiej KUL, nie chciał pracować za 3500 tys zł miesięcznie,
Sagatowska cierpi za przegraną w wyborach prezydenckich,
Kotulski cierpi za przegraną w wyborach i za sprawy sądowe.
Nadbereżny cierpi na nienawiść do prezydenta.
Rehorowska cierpi za Sokół, że nasz podatek nie idzie na jej zachcianki i interes.
a pozostali Paszkiewicz bo już tyle lat jest w radzie że już nudzi się,
Majgier bo tak PiS chce aby narzekać na prezydenta.
Gargaś po cichu siedzi ale swoje myśli.
Cisek udaje gołąbek pokoju, ale z niego cicha woda i na strychu wbija w laleczkę voodu ze zdjęciem Szlęzaka szpile.
Dąbkowski i Żak nie mająszans w wyborach więc gdzieś przycumować muszą.

~~zdzich
ff
Wysłany: 28 Lis 2009r. 11:15  
Panie prezydencie, brawo ,tak trzymać i do przodu.

~~Karabasz
ff
Wysłany: 28 Lis 2009r. 11:19  
Popiera prezydenta w trzymaniu porządku na Młodyniu oraz w cięciu diet, ale przedszkola to naprawde zły pomysł. Ludzie nie mają pieniędzy na tak duży wydatek, trzeba stworzyc miejsca pracy, zrobic "coś" co będzie dla wszystkich a nie dla elitki.

~~loler
ff
Wysłany: 28 Lis 2009r. 11:27  
smieszy mnie pisanie tekstow i dodawanie zdjec tego typu.zaklopotany
sonda chyba z bajki wzieta. facet zrobil na prawde duzo dla tego miasta. szacunek za to dla niego!!
ok

~~karabasz
ff
Wysłany: 28 Lis 2009r. 11:43  
loler moze Ciebie to śmieszy a kogoś juz nie, facet zrobił duzo ale moze inny zrobił by więcej ?

~~loler
ff
Wysłany: 28 Lis 2009r. 12:00  
CYTAT
loler moze Ciebie to śmieszy a kogoś juz nie, facet zrobił duzo ale moze inny zrobił by więcej ?

moze... tylko pytanie czy duzo dobrego?? coproblem polega na tym, ze nie jestesmy (mieszkancy stalowki) otwarci na zmiany. do wszystkiego podchodzimy z dystansem i nieufnoscia... ok! czaje... nowe= nieznane... ale moze lepsze??? pytanie na weekendcool girl

~~zRozwadowa
ff
Wysłany: 28 Lis 2009r. 12:06  
Człowiek jak patrzy na tą naszą rade miasta to ręce opadają, KUPA głąbów baranów i karierowiczów. Czasem się zastanawiam jak to możliwe że mogliśmy wybrać takich ludzi do rady, wcale się nie dziwie Szlęzakowi że ignoruje (nieza)radnych, niepotrzebnie tylko dał się troche wyrolować z tymi przedszkolami, bo kosztem tego jest to że co niektórzy (za)radni biją na tym swó kapitał wykorzystująć do tego naiwność zwykłych ludzi.

~~mtmt
ff
Wysłany: 28 Lis 2009r. 13:56  
CYTAT

a zadeklarowałem, że jesteśmy w stanie dopłacać do każdego przedszkolaka 400 - 500 zł. Jestem gotów zgodzić się również na to żeby w sytuacji, gdy rodzice mają więcej niż jedno dziecko w przedszkolu płacili tylko za jedno z nich. Za każde kolejne 100 proc. kosztów pokrywałoby miasto.

Tak powiedział ostatnio szlezak w wywiadzie, wiec zastanowcie sie przeciw czemu walczycie. Teraz do kazdego dziecka doplaca 600zl + to ze w przyszlym roku zwiekszy sie liczba dzieci.

Kryzys zmniejszyl budzet, a doplaty i tak duze - do przedszkoli maja wzrosnac. Nie wydaje sie wam ze to logiczne ze szuka oszczednosci?

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 28 Lis 2009r. 22:12  
ueee tam, wg mnie tylko on ma jaja, zeby sterowac burdelem o nazwie Stalowa Wola umiech

Immortal - All Shall Fall
Prywatna wiadomość 

~~misia
ff
Wysłany: 29 Lis 2009r. 11:05  
Szkoda,że nie znacie swojego Prezydenta.Większość mieszkańców Naszego grodu sama po prostu nie potrafi myśleć, ale narzekać i płakać to potrafi doskonale.Ktoś kto nie kradnie, nie wchodzi w układy i robi wszystko dla naszego miasta jest zły.Budujcie następny kościół ale nie płaczcie później,że ksiądz każe na tę budowę płacić. Przedszkola? Jak chłop chce sprywatyzować, zamiast zamknąć to Wam nie odpowiada.Pewnie chcielibyście wszystko za darmo.Tylko nie rozumiecie,że wpływy do budżetu są dużo mniejsze i z czego te dopłaty robić.Biedni ludzie-żal mi Was. Tylko później nie narzekajcie na jakiegoś następcę, który obieca gruszki na wierzbie. Takiego Prezydenta to Wy już mieć nie będziecie.

ff
Wysłany: 1 Gru 2009r. 16:55  
CYTAT
Szkoda,że nie znacie swojego Prezydenta.Większość mieszkańców Naszego grodu sama po prostu nie potrafi myśleć, ale narzekać i płakać to potrafi doskonale.Ktoś kto nie kradnie, nie wchodzi w układy i robi wszystko dla naszego miasta jest zły.Budujcie następny kościół ale nie płaczcie później,że ksiądz każe na tę budowę płacić. Przedszkola? Jak chłop chce sprywatyzować, zamiast zamknąć to Wam nie odpowiada.Pewnie chcielibyście wszystko za darmo.Tylko nie rozumiecie,że wpływy do budżetu są dużo mniejsze i z czego te dopłaty robić.Biedni ludzie-żal mi Was. Tylko później nie narzekajcie na jakiegoś następcę, który obieca gruszki na wierzbie. Takiego Prezydenta to Wy już mieć nie będziecie.

"Swego nie widzicie a cudze chwalicie"

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »