|
|
|
Siemanko.
Ludzie pomóżcie. Musze kupić wódkę na wesele ale nie wiem jaką. Myślałem o Panu Tadeuszu. A Wy co byście mi radzili? Bóg mi wybaczy to jego zawód |
|
|
|
|
Bóg mi wybaczy to jego zawód |
|
|
|
|
Przedewszystkim mocna taka co ma kopa.
|
|
|
|
|
Witam
Na większości wesel dużym powodzeniem cieszy się wyborowa lub delux czysta. |
|
Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Wyborowa
Maximus Finlandia |
|
|
|
|
Albo Sobieski, wybór jest duży. Na moim miałem Excellent - wódka produkowana w Stalowej, ale niestety można ją kupić tylko w hurtowni na górce albo w sklepie firmowym naprzeciw sanepidu (polecam jej miodową odmianę, miodzio); jest trochę tańsza od tych wyżej wymienionych. U mnie na weselu była dobrze schłodzona i goście chwalili. Minusem jest etykieta, która wydaje mi się trochę brzydka.
Maximus i Finlandia jak jesteś naprawdę przy kasie albo jak mało gości będzie piło . |
|
|
|
|
U nas sprawdził się Maximus zero bólu głowy
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
najlepiej zimna!!!!
Errare humanum est. |
|
|
|
|
luksusowa i pamietaj. nie wazne jaka - wazne by co pol godzina podawali zimna a ciepłą chlodzili
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
zimna wyborowa- dobra jakosc za przystepna cene
|
|
|
|
|
Maximusa nie polecam strasznie jakiś taki" cierpki " i kwaśny ogólnie zepsół się. Ostatnio byłem na weselu i była czysta gorzka żołądkowa - przynajmniej nie zbankrutujesz i do tego super bimberek i wszystka czeladx była zadowolona hej
Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
CYTAT Maximusa nie polecam strasznie jakiś taki\" cierpki \" i kwaśny ogólnie zepsół się. Ostatnio byłem na weselu i była czysta gorzka żołądkowa - przynajmniej nie zbankrutujesz i do tego super bimberek i wszystka czeladx była zadowolona hej Też nie polecam Maximusa, pomysł z bimbrem bardzo dobry.Jesli masz małe wesele to lepiej kupić coś lepszego. |
|
|
|
|
Najlepsza Sobieski ładna butelka i łagodna,ale nie zadużo bo powali jak Turków pod WIEDNIEM'
|
|
|
|
|
Ja wiem że najwazniejsze jest to żeby była zimna. Cięzki wybór. Cholibka za dużo wódki na rynku jest. Będe to musiał przeanalizować. Najlepiej pójde do TESCO i kupie sobie każdej po ćwiartce i posmakuje, która będzie lepsza :]
Bóg mi wybaczy to jego zawód |
|
|
|
|
u mnie na weselu była Pałacowa czy jakoś tak i wódka robiona w domu. Oczywiście pałacowej zostało, a tamta rozeszła się w tempie ekspresowym
ale maximus rzeczywiście jest taki sobie. |
|
|
|
|
Excellent - wódka produkowana w Stalowej, HUSARSKA - półwytrawna czy miodowa sa super!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Oj ja osobiście polecam Czystą Żołądkową , zajebista , fajnie kopie, po za tym to nie czuć cysterną- jak niektóre flachy typu soplica( syf na huja)
|
|