NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3 »
Debata Prezydencka w Telewizji Miejskiej, Uwagii
~~Szymon
ff
Wysłany: 13 Paź 2006r. 22:41  
Ogolnie debata bardzo slaba zaden kandydat mni do siebie nie przekonal .

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 13 Paź 2006r. 22:41  

~~
ff
Wysłany: 14 Paź 2006r. 13:37  
"ja" smiech na sali to twoje podsumowanie debaty

~~
ff
Wysłany: 14 Paź 2006r. 14:00  
zauwazylem jedna tendencje jesli chodzi o ludzi broniacych kotulskiego, a mianowicie nie wazne czy ktos ma racje czy nie na temat kotulskiego, dla nich ten kto wypowiada sie nie po ich mysli na pewno pracuje w urzedzie miasta i boi stracic sie ciepla posadke.
Nie mozna powiedziec zlego slowa o tym czlowieku jest normalnie czysty jak lza, bez skazy, niczym wybawiciel oczekiwany od dawna w naszym miescie, prowadza cenzure na forum kandydata i probuja ingerowac na innych, proszac o wykasowywanie postow nie przychylnych temu panu, bo tak naprawde ten pan niczego soba nie reprezentuje jest jak wytwor pop kultury taka mandaryna czy doda ktora ubrali w garnitur, powiedzieli co ma mowic, jak sie zachowywac zeby tylko nie palna jakiejs glupoty. Jest jak lepper polskiej polityki kiedy ma za soba sztab podpowiadajacych mu ludzi to jeszcze cos wybelkoce normalnego ale kiedy musi powiedziec cos od siebie nic madrego nie potrafi.I oni o tym wiedza najlepiej i boja sie zeby to nie wyszlo.
Gdzie byl pan Kotulski przez te wszystkie lata?? bo ja o nim nic nie slyszalem zeby cos w ogole zrobil dla stalowej.
Pojawil sie z nikad, nagral sobie spocik wyborczy oczywiscie zeby bylo ladnie to przed pomnikiem Ojca Swietego, i co dalej?? naprzod?? naprod od czego do upadku miasta??
Czasem wydaje mi sie, ze ci ludzie co bronia go tak zaciekle to nie bronia jego, tylko tych stolkow ktore im pewnie juz obiecal, o ktorych tyle sami mowia w stosuku do tych co zle sie wypowiadaja o nim.
Z jednej strony zachowuaj sie jakby juz wygral wybory ale z drugiej, musza jeszcze kontrolowac sytuacje po forach i udzielac sie w krytyce obecnego prezydenta jakby zdawali sobie sprawe, ze ich kandydat moze przepasc juz w pierwszej turze.
Pojawila sie wlasnie postac pana Rzegockiego, podejrzewam ze skomplikowala im sprawe jeszcze bardziej niz postac pana Szlezaka.
Jesli wasz kandydat jest taki wspanialy to czego wy sie boicie
Panowie uspokoje was ja nie pracuje w um, nie mam tam posadki i co najlepsze w tym kraju jest wolnosc slowa (pan kotulski i jego sztab ma z tym widoczny problem) i bede wypowiadal swoje zdanie do woli. czesc

~~
ff
Wysłany: 14 Paź 2006r. 14:26  
Ale bełkot, lecz się...

~~
ff
Wysłany: 14 Paź 2006r. 14:31  
Czegoż to człowiek nie wymyśliumiech Rozum czasem jak się okazuje błądzi bardzo krętymi ścieżkami. Ale stara prawda jaby wszyscy ludzie byli mądrzy świat byłby strasznie smutny znajduje tu uzasadnienieumiech

~~
ff
Wysłany: 14 Paź 2006r. 16:40  
nie piszcie tu tekstów politycznych po pijanemu i to analizy politycznej lub dorośnijcie

~~
ff
Wysłany: 16 Paź 2006r. 01:30  
oj bolawas takie teksty hahaha

~~Artur
ff
Wysłany: 16 Paź 2006r. 07:56  
Te wszystkie teksty sa beznadziejne zarowno te od Szlezaka jak i te od Kotulskiego

~~Damian
ff
Wysłany: 16 Paź 2006r. 18:52  
Szlezak biegal po rynku zaczepial ludzi i pytal co komu zalatwic Szok Tonacy brzytwy sie chwyta.

~~
ff
Wysłany: 17 Paź 2006r. 07:05  
Ale brutalny atak bez argumentów nawet żadnych, uf

~~
ff
Wysłany: 17 Paź 2006r. 07:06  
Bo to pewnie któryś klient "kotłowni" napisał

~~Igor
ff
Wysłany: 17 Paź 2006r. 08:15  
Podobno Szlezak chce wykupic w telewizji druga debate Ale beda zaproszeni tylko dla niego wygodni przeciwnicy .CZyzby bal sie ze wyjda na jaw kolejne jego klamstwa?

~~Ilona
ff
Wysłany: 17 Paź 2006r. 08:59  
Jaka szkoda ze mnie na tym rynku nie bylo Mam tyle spraw do zalatwienia .Bylam pare razy w Urzedzie ale nigdy pana Szlezaka nie zastalam .A teraz przed wyborami moze by zalatwil .Zaluje bardzo ze mnie tam nie bylo .

~~Lucyna
ff
Wysłany: 17 Paź 2006r. 13:58  
Ale w sobote po rynku chodzil pan kotulski i wszystkim sie klanial znal czy nie znal.Gosc ktory z nim chodzil tylko go strofowal zeby nie zartowal zachowywal sie powaznie i tylko sie klanial Ale sie porobilo!

~~
ff
Wysłany: 18 Paź 2006r. 09:44  
A na więcej tego strzeż, abyś na urzędy
Łakomych ludzi nigdy nie sadzał, bo kędy
Sprawiedliwość przedajna, tam przeklęctwo wielkie,
A u Boga niewinnych ważne prośby wszelkie.

Jan Kochanowski (1530 - 1584)
W szesnastym wieku trwamy w sferze tego co dzieje się obecnie.
Cóż, nic dodać, nic ująć.

~~Jan
ff
Wysłany: 18 Paź 2006r. 10:53  
Kto tak madry ,ze zgadnie,Co nań jutro przypadnie?Sam Bóg wie przyszle rzeczy,a śmieje się z nieba,Kiedy sie czlowiek troszcze wiecej,niżli trzeba. to tez Kochanowski.

~~
ff
Wysłany: 18 Paź 2006r. 17:59  
Ha Ha z tą halą targową to niezły tekst z tym kotulskim. Panie kotulski ma pan ochroniarzy co za panem chodzą i pana śledząumiech Strach ma wielkie oczyumiechumiech Mozecie pisać że to jajcarz i inne głupoty, tylko wydaje mi się wam w cale nie jest z kotulskim do śmiechuumiech Pękacie good

~~Karol
ff
Wysłany: 18 Paź 2006r. 21:21  
Z rynkiem to nie zarty chodzil wsobote wszysykim sie klanial inaprawde gosc go strofowal zeby nie zartowal.

~~
ff
Wysłany: 19 Paź 2006r. 13:42  
BO NA NIC INNEGO GO NIE STAC

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 19 Paź 2006r. 16:23  
Tak !! Musze to przyznac z wielka szczeroscia: nie do smiechu mi z Kotulskim i pekam strasznie, ze jesli wygralby wybory to doprowadzi to miasto do calkowitego upadku i ruiny swoimi pomyslami.
Tak tego sie bardzo obawiam i "pekam" przed tym.

Czujne Oko
Prywatna wiadomość 

~~Janek
ff
Wysłany: 19 Paź 2006r. 18:53  
Czy oni sadza ze ludzie sa tacy naiwni Przeciez to jest sztuczne .

~~Witek
ff
Wysłany: 19 Paź 2006r. 18:56  
Pytanie czy jego stac na jakies madre pomysly ?Chyba ze bedzie mial takie jak Szlezak czyli zadne.

~~kotek
ff
Wysłany: 20 Paź 2006r. 07:48  
No niewiem widziałem tylko program J.K i A.Sz i wydaje mi się że do zrealizowania jest tylko ten A.Sz ten drugi pan napisał listę życzeń żeby wszystkim (łącznie z romami) się przypodobaććć tylko skad na to pieniądze?????????????

~~Michal
ff
Wysłany: 20 Paź 2006r. 08:21  
Nowy program A.Sz.?A co z tym z przed 4 lat?Gdyby nie pieniadze z poprzedniej kadencji to nawet na robione obecnie chodniki by nie bylo .Nie mowiac o kanalizacji drogach ?Chyba ze ta betonowa Tylko nikt nie mowi prawdy ile ona naprawde nas kosztowala?A Strefa? Dalej opowiada bajki ze to on Demagogia.Sam siebie zreszta ocenil ze jest d... nie urzednik.

~~jarno
ff
Wysłany: 20 Paź 2006r. 12:23  
"Człowiek dopiero wtedy jest w pełni szczęśliwy, gdy może służyć, a nie wtedy, gdy musi władać. Władza imponuje tylko małym ludziom, którzy jej pragną, by nadrobić w ten sposób swoją małość. Człowiek naprawdę wielki, nawet gdy włada, jest służebnikiem."
Stefan Wyszyński.
Owej racji niestety nie pamiętają, albo też nie pojmują tzw. "władze" praktycznie na każdym szczeblu. Smutne pokolenie i po niekąd o wypatrzonym spojrzeniu.
Władza szanowni Państwo, to nie władanie, ale służenie. Służba Polsce, Ojczyźnie, służba naszym małym, lokalnym ojczyznom na poziomie samorządów.
Zapewne słowa te dla wielu obecnych i przyszłych włodarzy to stek bzdur, śmieszne i naiwne spojrzenie. Owszem śmieszne ale tylko dla tych małych, którzy pragną władzy, by nadrobić w ten sposób swoją małość.

« 1 2 3 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »