|
|
|
Witam,ma ktos z Was internet z playa?jak dziala w Stalowej?planuje wziac ten 2G za 35zl ale mam pewne watpliwosci..play wypada najkorzystniej i cenowo i transferem danych ale jak sie sprawdza "na zywo" to nie wiem.Jak ma ktos doswiadczenia z tym operatorem to prosze o info!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Katowicach Play śmiga bez zarzutów... musisz dokładnie sprawdzić jak jest na stalówce, Play Online w Stalowej nie miałam, a mój BC na Alejach ledwo chodzi, a na hutniczej śmiga az miło... więc sprawdz zasięg w swojej lokalizacji
Co do internetu bezprzewodowego wśród operatorów Play ma najlepszą oferte Tak sobie przypomniałam na stronie Play masz chyba mapkę z zasięgiem... także też sobie zobacz |
|
|
|
|
w Wawie tez spoko smiga podjrzewam ze w Stalowce rowniez nie bedziesz mial problemow z zasiegiem.
|
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Był juz taki temat! opcja szukaj boli?
Sąsiad ma i jest zadowolony tą predkosc 1 mega bardzo dobrze trzyma a ponadto w ciagu 7 dni możesz zrezygnować płacąc chyba tylko 9 pln. Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
Kup sobie najpierw za 20 zł starter, na którym masz 1GB, przetestuj i juz będziesz wiedział, czy się pchać w abonament czy nie.
http://web.p(...)dex.html Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
|
|
|
ja mam pół roku i nie narzekam, 2gb to może być troche mało
|
|
|
|
|
CYTAT Kup sobie najpierw za 20 zł starter, na którym masz 1GB, przetestuj i juz będziesz wiedział, czy się pchać w abonament czy nie. http://web.p(...)dex.html racja, tylko ten starter to musi sobie gdzieś wsadzić nie? a za 20 zł modemu hsdpa nie kupi niestety. a w temacie: Play Online działa bardzo dobrze, prędkość w centrum Stalowej rzędu 1Mbit/s, ja mam limit 5GB i nie wykorzystuję nawet połowy, ale jeśli ktoś jest namiętnym piratem to jasne że ta oferta nie jest dla niego |
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Kup sobie najpierw za 20 zł starter, na którym masz 1GB, przetestuj i juz będziesz wiedział, czy się pchać w abonament czy nie. http://web.p(...)dex.html racja, tylko ten starter to musi sobie gdzieś wsadzić nie? a za 20 zł modemu hsdpa nie kupi niestety. a w temacie: Play Online działa bardzo dobrze, prędkość w centrum Stalowej rzędu 1Mbit/s, ja mam limit 5GB i nie wykorzystuję nawet połowy, ale jeśli ktoś jest namiętnym piratem to jasne że ta oferta nie jest dla niego Możesz jeszcze włożyć ten starter play-a np do lepszego sonyericssona lub nokii bez simloka lub z play-a i najprosciej zainstalować płytke z tegoż telefonu na kompie i zobaczysz jak działa możesz zrobić to połączenie przez kabel lub przez bluetooth-a jeżeli telefon ma tylko umts to wydusisz z niego 300 pare kb/s ale jak byś miał fona z HSDPA to spokojnie poleci z predkością 1 mega. Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
Dokładnie tak jak pisze CUDAKIzPO, telefon bez SIMLOCKa i testujesz do woli.
Zabiorę Twoją Wypłatę |
|