~~roksanka | |
|
|
Gdzie właściwie można składać te podpisy, bo coś o nich mówią, ale nie wiadomo gdzie to jest. Mam tu całą gromadkę znajomych palących się do złożenia takiego podpisu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pod wiaduktem. Trzecie przęsło od strony budowlanki. na wysokości 2 metrow zaczyna sie lista wpisz się tam różowym markerem
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
~~roksanka | |
|
|
CYTAT pod wiaduktem. Trzecie przęsło od strony budowlanki. na wysokości 2 metrow zaczyna sie lista wpisz się tam różowym markerem Podbijaj podbijaj temat. Sama nie bede musiala tego robic |
|
|
~~hahaha | |
|
|
CYTAT Gdzie właściwie można składać te podpisy, bo coś o nich mówią, ale nie wiadomo gdzie to jest. Mam tu całą gromadkę znajomych palących się do złożenia takiego podpisu. roksanka skup sie teraz: trzeba napisac wyraznie: imie i nazwisko a nizej zyczenie do sw. mikolaja: drogi mikolaju odbierz ludziom mozgi zeby odwolali prezydenta potem instrukcja jest prosta: polozyc list na parapecie i czekac az sie spelni powodzenia |
|
|
~~nianiek | |
|
|
z tego co wiem, podpisy zbierają we wszystkich przedszkolach....pewnie niedługo wyjdą na miasto.
|
|
|
~~zico | |
|
|
trochę stare są więc chyba bez p[owodzenia będzie
|
|
|
~~roksanka | |
|
|
Gówniarzerio internetowa tym razem akcja zabierz babci dowod nie przejdzie
|
|
|
~~zico | |
|
|
babcia dawno nie żyje a Ty kartami do opieki pewnie grasz z męzuciem lub innymi w pokera, przynajmniej nie powiększacie wtedy potomstwa
|
|
|
~~roksanka | |
|
|
Zdaje mi sie ze faszyzm jest w tym kraju karalny
|
|
|
|
|
|
CYTAT Gówniarzerio internetowa tym razem akcja zabierz babci dowod nie przejdzie OJ ZDZIWISZ SIE JESZCZE... kaczki cie wtedy nie uratuja, bo same ratowac sie beda |
|
~~roksanka | |
|
|
CYTAT OJ ZDZIWISZ SIE JESZCZE...mlotek kaczki cie wtedy nie uratuja, bo same ratowac sie beda Grozisz mi? |
|
|
~~zico | |
|
|
chyba nie bo pis istnieje
|
|
|
~~zico | |
|
|
stawiam, że współczuje
|
|
|
|
|
|
Póki co to admin grozi tobie i jak będziesz zachowywala się dalej na swoim niskim poziomie wylecisz
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
~~roksanka | |
|
|
CYTAT przynajmniej nie powiększacie wtedy potomstwa chodzi o ta wypowiedz, ciekawe czy to nie faszyzm |
|
|
|
|
|
groźba?? czekaj niech sie zastanowie?????? nie... po prostu nie czytasz ze zrozumieniem moich wypowiedzi...
współczucie?? blisko... bardzo blisko |
|
~~zico | |
|
|
Albert Schweitzer
To właśnie ludzkie współczucie wobec wszystkich istot czyni z niego prawdziwego człowieka. heh poziom intelektualny adwersarzy jest... |
|
|
~~karabasz. | |
|
|
Ja tylko dodam znane słowo z filmu - RUE!
|
|
|
|
|
|
mówcie co chcecie matka polka pierwsza klasa.
ja tu wchodze co jakis czas a ona non stop online. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
~~roksanka | |
|
|
przyznajcie lepiej ze trzesiecie portkami w obawie ze jednak referndum sie uda
|
|
|
~~abrakadabra | |
|
|
Nie zasłaniajcie się dobrem dzieci. Chodzi o dobro waszego portfela.
|
|
|
|
|
|
CYTAT mówcie co chcecie matka polka pierwsza klasa. ja tu wchodze co jakis czas a ona non stop online. a dzieci sie same wychowuja... w sumie wiadomo czego tak sie boi ze jej przedszkola zamkna - bo czasu na neta nie bedzie!! |
|
~~roksanka | |
|
|
CYTAT mówcie co chcecie matka polka pierwsza klasa. ja tu wchodze co jakis czas a ona non stop online. bronisz mi miec wlaczony komputer ?????????? bede tu siedziala dopoki nie zasne i jutro tez i co ?????????? o moje dzieci sie nie martwcie |
|
|
~~zico | |
|
|
z takimi jak widziałem w TVN i tobą niema prawa a nawet jakby to ludzie ochłoną jak zobaczą kto może szlęzaka zastąpić
|
|
|
~~Karabasz. | |
|
|
Moi drodzy, po co kłótnie. Po co wasze sfary głupie, wnet i tak...bedą wybory.
|
|
|