~~ziomek | |
|
|
SZUKAM WSPARCIA, WPLATALEM SIE W NARKOTYKI, POTRZEBNE MI WPSARCIE, SZUKAM DZIEWCZYNY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~xxx | |
|
|
Musisz się zdecydować co chcesz pierwsze.
|
|
|
~~ | |
|
|
idź najpierw synu do monaru na hutniczej chyba 8 potem szukaj dziwczyny bo wplaczesz ja w to bagno chyba ze masz silną wole i potrafisz sam sie wydostać z tego pozdrawiam
p.s. ja sobie tez lubie czsami poschizowac ale z umiarem |
|
|
~~ | |
|
|
nie wplącze ja po prostu mysle ze moze mi pomc
|
|
|
~~zebi | |
|
|
A Ty to nie jesteś ten ziomek co na wszystkich portalach szukasz dziewczyny???
|
|
|
~~xxx | |
|
|
Jeżeli czujesz że nie dasz sobie rady z problemem sam to idż na leczenie zamknięte.Prochy dobiją ciebie i twoją rodzinę. Jak się wyleczysz to możemy pogadać a na razie to jest zwykłe bicie piany.Co może przemówić do pijaka czy narkomana-nic.
|
|
|
~~ | |
|
|
wy nie rozumiecie, jak nie zlapie jakiejs, dziewczyny za reke, to ...umre..
|
|
|
~~ | |
|
|
wy nie rozumiecie, jak nie zlapie jakiejs, dziewczyny za reke, to ...umre..
|
|
|
~~ | |
|
|
NAJLEPSZA DZIEWCZYNA TO KOKAINA
|
|
|
~~Sylwia. | |
|
|
Nie możesz ot, tak szukać dziewczyny, żeby ją tylko za ręke potrzymać! Musisz chcieć prawdziwego uczucia..
Bo w przeciwnym razie.. ją także możesz zranić. Powodzenia :* |
|
|
~~życzliwa | |
|
|
Do Ziomka
Z tego co piszesz wynika,że chcesz wyjśc z nakrotyków. Najwazniejsze ze Chcesz wyjśc z tego bagna.Ale nie łudź się że jeśli będziesz miał dziewczyne to ona za Ciebie rozwiaże twoje problemy. Rozumiem,że możesz sie czuć osamotnony , ale głowa do góry ! Jest Ktoś kto ciągle o Tobie myśli. Bo On Cię KOCHA TAKIM JAKIM JESTES !!! Uwierz mocno ,że Jezus Cię uzdrowi jeśli Go o to będziesz prosił. On nie zostawi Cię samemu sobie. Wiem to bo doświadczyłam Jego miłości w swoim życiu Cuda się zdarzają.bo On mnie uzdrowił fizycznie I pomaga mi w życiu. Jest blisko[rozmiar=auto][/rozmiar] Bóg również posługuje sie ludźmi Ps. Nie wiem czy juz korzystałeś z pomocy Poradni na Hutniczej(MONAR). Można przyjść porozmawiać. Oni tam pomogą Ci znaleźć najwłaściwszą formę leczenia dla Ciebie. Narkomania jest chorobą, którą się leczy. Nieleczona jest śmiertelna! Wiedz, że modlę się za Ciebie. Ciepło pozdrawiam i życzę ODWAGI |
|
|
~~ | |
|
|
W A P T E K Ę
___ | | / | | ___ | | | / | | | / | | / / | |___/ /____ W A P T E K Ę |
|
|
~~apteka | |
|
|
tylko pójście w aptekę gwarantuje sukces w walce
|
|
|
~~ | |
|
|
w jaka apteke
|
|
|
~~ | |
|
|
na narutowicza
|
|
|
~~ | |
|
|
Przeciez koleś sobie leci w kulki i prowokuje Śmieje się z Waszych porad. KOleś się pewnie nudzi i pisze bzdury na forum Jak ma problem z narkotykami niech idzie na odwyk i rodzina i rodzina mu pomoże a nie dziewczyna
|
|
|
~~ | |
|
|
No nie wiem czy same gadanie jakis specjalistow mi pomoze
|
|
|
~~ | |
|
|
No nie wiem czy same gadanie jakis specjalistow mi pomoze
Nie wiem czy to pisze założyciel tematu czy nie (w sumie nieważne)ale jeśli masz problemy z narkotykami to jak dziewczyna ma Ci pomóc niby? Jak jesteś uzależniony to idź na odwyk, do psychologa etc. Co Ci pomoze fakt znalezienia dzieczyny? Zresztą która się dobrowolnie wpakuje w związek z uzależnionym? Pomyśl tylko. Jak masz probolem rzeczywiście to tylko właśnie specjaliści Ci pomogą i wsparcie rodziny etc. oczywiście, ale sam fakt, że znajdziesz dzieczynę chyba sprawy nie rozwiąże. I szukaj wsparcia może na jakimś forum o uzależnieniach może. Taka moja mała sugestia tylko.(jeśli cały ten temat nie jest prowokacją i zabawą z braku lepszych zajęć, tego już nie wiem) Pozdrawiam i życzę powodzenia i wyjścia z nałogu |
|
|