~~romek | |
|
|
Magazyn w telewizji TVP1 ( jedynce ) Kawa czy herbata w piątek 23 listopada 2007r. od godz.6.00 do 8.00 bedzie ze Stalowej Woli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Niech pokażą Siembidę i zmienią tytuł na "Kwadrans rolniczy".
|
|
|
~~bogdan | |
|
|
No zobaczymy co będą mieli do powiedzenia stalowo wolscy notable bo bedzie tez ponoć prezydent Stalowej Woli
|
|
|
~~wacek | |
|
|
to nie ide do szkoły- hurra
|
|
|
~~Cierniu | |
|
|
A moze nagrał ktos dzisiejszy program bo niestety nie moglem zobaczyc. podrawiam
|
|
|
~~widz | |
|
|
co to było ten program ?. oglądałam, spodziewałam się czegoś więcej. Wyszło na to że jest tylko jedno LO im Ken, nie było informacji o mieście, o muzeum, że wraz z leciem maiasta i COP były ciekawe imprezy, trzeba było lepiej zapromować nasze miasto, które jest mlode i cały czas się rozwija, że śa uczelnie, cos dzieje się w domach kultury, a tak wyszło coś , ale za mało, należało więcej zachwalać nasze miasto
|
|
|
~~~~ | |
|
|
~Tak średnio im to wyszło. W każdym razie mogli zrobić to lepiej, ale to krótki program. Zresztą kto go jeszcze ogląda? Ci co nie mogą spać i fani Kawy czy hebaty
|
|
|
~~wasyl | |
|
|
Szlezak wypadł beznadziejnie.Pod kazdym wzgledem.
|
|
|
~~ | |
|
|
A gdzie On wypada dobrze? Na posiedzeniach Rady Miasta?
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Może z okna?
|
|
|
~~Wl | |
|
|
co to było ten program ?. oglądałam, spodziewałam się czegoś więcej. Wyszło na to że jest tylko jedno LO im Ken, nie było informacji o mieście, o muzeum, że wraz z leciem maiasta i COP były ciekawe imprezy, trzeba było lepiej zapromować nasze miasto, które jest mlode i cały czas się rozwija, że śa uczelnie, cos dzieje się w domach kultury, a tak wyszło coś , ale za mało, należało więcej zachwalać nasze miasto
A koncert Pendereckiego w bazylice? |
|
|