~~tyskaa21 | |
|
|
Zaginol kot , ok 3 lat ,taki zwykly mruczek , wykastrowany , jego charakterystycznym
znakiem jest czerwona oproza z dzwoneczkiem , kot , wypadl z balkonu z 3 pietra i znikl , ja mieszkam na okulickiego 30 , i jesli ktokolwiek znalazl go , blagam o oddezwaie sie , moj nr gg 3987283 albo nr tel 158449019 . Kot jest chory , ma kamice , moze jesc tylko jedna karme , jesli dostanie inne jedzenie , bedzie mial kamienie w nerkach ,leczenie jest kosztowne , i bardzo bolesne dla zwierzaka , wiec jesli ktokolwiek znalazl go bede wdzieczna za informacje .Dla jednych moze to byc blacha sprawa , ale ja jestem starsznie przywiazana do niego .Pozdrawiam i dzekuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~as | |
|
|
obroża
i zniknął |
|
|
~~ | |
|
|
i nie zaginoł - a zaginął
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
I nie blacha tylko błacha i nie starsznie tylko strasznie.. piszesz
|
|
|
~~gosc | |
|
|
a nie przyszlo wam pustaki do glowy ze w tym ogloszeniu nie chodzi o to kto ile znajdzie bledow ?:ysz:
|
|
|
~~as | |
|
|
jasne - nie czepiam sie literowek - ale elementarnych podstaw jak:
- oproza - zaginol - zniknol |
|
|
~~GD | |
|
|
zaraz ktos napisze "japko" ...
|
|
|
~~cris | |
|
|
tyskaa21 ------------ aaaaaaaaaaaaaaaby kot, pies NIE CHOROWAŁ, należy go karmić jak drapieznika.Czy kot-rys , czy kot-tygrys, czy kot-puma itd bedzie jadł jakies dziwne kaszki, chrupki, chipsy, lody i inne slodycze, a nawet jakies badziewie karmą zwane????????
Czy bedzie pił pepsi, soczki, mleko,fante ect---- NIGDY, PRZENIGDY !!!! woli zdechnąć z glodu pragnienia niz zjesc wypic - TRUCIZNE. Pomysl/cie - zanim nakarmicie swojego pupila tym świnstwem. Kiedyś miałem pieknego wilka- na centralnym nie było ładniejszego.Teraz wiem dlaczego- bo z lenistwa dawalem mu tylko miecho-salcesony i pil tylko wode. W 11 roku zycia trafil do lecznicy co spowodowało zmiane zywienia na kaszke z olejem itd- dlugo juz nie pociągnął- jak na drapieznika przystalo |
|
|
~~ | |
|
|
grużka
|
|
|
~~ | |
|
|
moj kot , od malego ma problem z nerkami , nigdy nie dawalam mu badziewnego jedZenia
i ogolnie w tej chwili nie ochodza mnie literowki czy bledy , interesuje mnie znalezienie mojego kociaka , i wszystkie docinki mozecie sobie darowac :-) |
|
|
~~cris | |
|
|
szkoda ze nic z tego co napisałem, nie zrozumiałaś.Zyczę Ci szybkiego odnalezienia swojej ukochanej zguby- na serio.
|
|
|
~~o.c.ż. | |
|
|
Aaaaaby chorować na nerki - człowiek, domowy kot-pies , musi zjadać chude mieso, sery.
Chude potrawy mają duuuuuuuużo białka,a tego juz nerki znieść nie mogą, nie potrafią !!!!..... i chorują. |
|
|
|
|
|
Kot odnaleziony !!
Chcialam slicznie podziekowac , osobie ktora zadzwonila do mojego Taty i poinformowala o kocie . Dzekuje bardzo ! Brak mi poprostu slow w tej chwili , bo pzred sekunda sie dowiedzialam , ze moj maluch sie znalazl . myslalam ze szczesliwe zakonczenia ,s a tylko w filmach ,a tu prosze ! jeszcze raz dzekuje :-) wszystkim ktorzy mi pomogli :-) |
|
~~ | |
|
|
ps. kot okazał sie martwy
|
|
|