~~beznazwy | |
|
|
Szukam osób, do trenowania Le Parkour, sam chce sie uczyć ,a nie mam zabrdzo zkim, wiec mozna zalozyc nowy klan
kontakt@ ziomek000_(at)_gazeta.pl |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~bb | |
|
|
Wiesz, szkoda kregosłupa, stawów i kości... ich nie wymienisz. A dla zdrowia lepsze są biegi, czy jazda na rowerze. Pozatym inna sprawa, że do chodzenia są chodniki, a ławki do siedzenia, nie do skakania po nich. A jak ktoś postawił płot to z regóły dlatlatego żeby tam nie wchodzić. I z rguły ma do tego prawo, ja osobviście więc nie widze sensu w bieganiu po trawnikach, dachach, płotach itp
|
|
|
|
|
z checia bym pobiegal ale z kim gdzie i kiedy, nie orientuje nawet sie kiedy sa treningi w wictorii, i nie wiem dokladnie gdzie jest ta wictoria
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A co do Le Parkour, to dziwnie to wygląda Ładnie to potrafią na filmach zmontować filmach. Pozatym to zdrowie ... od takich skoków faktycznie siadają stawy i poźniej bola cale życie...
Jeśli chodzi o bieganie to spróbuj namówić znajomych. Najlepiej się biega z rana, jak jeszcze ludzi nie ma i jest czas zeby przed praca/szkola wziac prysznic Troche biegałem i polecam. Na początku jest ciężko ale forma bardzo szybko się wyrabia. NAwet lepiej moim zdaniem zacząć ze znajomymi na swoim poziomie, tak żeby sobie biec powoli. W klubie pewnie ciężko będzie na początku dotrzymać kroku innym. |
|
~~czerny | |
|
|
elo ja trenuje parkour jakies 3 dni i chetnie z Toba potrenuje
|
|
|
|
|
|
Gdzie? Jak ludzie na Ciebie patrzą? Mnie by chyba faktycznie było szkoda kości, wolę pływać.
|
|