Dołączył: 22 Lis 2007r. Skąd: z tyldowni wielkiej Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
te, prezio, jak chcesz opowiedziec o swoich ulubionych zabawach, to zaloz sobie temat
~~~~~~~~~~ |
|
|
|
|
~~~~~~~~~~ |
|
|
~~cr | |
|
|
Zal mi was wszystkich-kuzyni brezniewa- CUDZE CHWALICIE, SWEGO NIE ZNACIE, SAMI NIE WIECIE CO POSIADACIE -- wypieprzac najlepiej stąd- turki czekaja!!! na niewolników - bo o odzywianiu pojecia nie macie.Dobre bo polskie-nic wam nie mówi???!!!
|
|
|
~~a fuuj | |
|
|
Nie gaś sie ~CR sadzisz sie jak jajko na patelni.
A widzę ,że potrafisz zadowolić sie byle gównem w bułce. Gratuluje "francuskiego" podniebienia i smaku . |
|
|
~~a fuuj | |
|
|
Ok zgłodniałem.
Jade na KEBABA na WP. |
|
|
~~Prezes | |
|
|
tylda sama se gon autobus wpadnij w sobote na hale to se moze kupisz czapke na stolach a poza tym BIALY JESTEM WOLNO MI
|
|
|
|
|
|
Ja w przeciwienstwie do ciebie białasie jeżdżę samochodem a nie masowozami jebiącymi olejem napędowym. MIłego poranku w autobusie życzę.
~~~~~~~~~~ |
|
~~Prezes | |
|
|
poto masz malucha zeby nim smigac na hale w sobotnie poranki a poza tym nie jezdze autobusami murzynie
|
|
|
~~Prezes | |
|
|
a poza tym jestes jakis kretynski maniak skoro o przed 24 wchodzisz zeby sobie napisac cos na forum hahahah plytka jestes
|
|
|
~~a fujj | |
|
|
tylda jeździ przed 24 na kebaba i je to gówno z WP śmiga maluchem po mieście INO piszczy..
Widziałem ją kiedyś na hali koło budki z zapiekankami |
|
|
~~smacznego | |
|
|
Wróciłem właśnie z "raviolki", gdzie zarzuciłem gołąbki. Może ci z kebabowni pojadą do Turcji i tam założą biznes z polskim jadłem. Na pewno byliby oryginalni. Który Turek wie, co tak naprawdę są "ruskie" lub gołąbki. Każdy kit im wcisną. A kebab u nas?- wielkie mi halo.
|
|
|
|
|
|
dalej fantazjujcie, proszę
~~~~~~~~~~ |
|
~~Prezes | |
|
|
Chciala bys nie nie ma tak dobrze bo za bardzo sie podniecasz i wleziesz tu znowu o 24 zeby nikt nie widzial i zaczniesz sie dotykac po stopach bo ci jada od kebabow
|
|
|
~~diss | |
|
|
Heh, fajnie macie ;) A co do kebaba to ten na WP taki... Jak na Stalówkę ujdzie w tłumie innych pseudokebabów, ale porównujac go do tych w Krakowie, czy choćby w Rzeszowie to już nie jest nawet przeciętny. A co do krakowskich to lepsze niż na placu wszystkich świętych są na placu dominikańskim, przy Grodzkiej (idąc od rynku ten zaraz za torami tramwajowymi po lewej) ;)
|
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT A co do krakowskich to lepsze niż na placu wszystkich świętych są na placu dominikańskim, przy Grodzkiej (idąc od rynku ten zaraz za torami tramwajowymi po lewej) ;) Potwierdzam. |
|
|
|
|
Jak tam precośtam i spółka minęły andrzejki online?
~~~~~~~~~~ |
|
~~Stalówek | |
|
|
nie smakuje,nie jedz.ja zamawiam i mi smakuje bo te pizze to mi sie przejadły.jadłem gyrosa z tej niebieskiej budki p[rzy hali i tez dobry ale wolałem tego z bajera tylko dawno nie jadłem i niw wiem czy dalej takie pycha.ogolnie cieszy że jest cos innego do żarcia w mieście bo Polska Kuchnia jest oczywiscie najlepsza(kwestia gustu,zartuje).jest wybór i o to chodzi.czekam jeszcze na meksykańską knajpke albo jakis bar a ta pyszna szamką...
|
|
|
~~ | |
|
|
kolo osemki azjata otwieraja psie zarcie bedzie
|
|
|
~~a fuuj | |
|
|
Tyldo andrzejki mineły niezbyt spokojnie.
Zjadałem kebaba z WP i cały andrzejkowy wieczór żygałem do miski z wodą, i co sie okazało z owych wymiocin (niczym wosk ze świczki) zaczołem wróżyć. A wyszło na to że kebabownia utrzyma sie jeszce z1,5 roku. To wszystko pozdrawiam |
|
|
|
|
|
To teraz fuju szybciutko leć do książek z gimnazjum i bierz się za naukę ortografii. Hej
~~~~~~~~~~ |
|
~~a fuuj | |
|
|
o ty:boksuj:
|
|
|
~~feliks | |
|
|
a dla mnie tam one są przepyszne i kwita, w końcu powstało w mieście coś pikantnego.
|
|
|
~~taki tam znawca | |
|
|
a dla mnie tam one są przepyszne i kwita, w końcu powstało w mieście coś pikantnego.
Ne znasz sie gościu!!! Nie jadłeś nigdy Kebaba na to wychodzi jak smakuje Ci bułka z mielonką(przesoloną). |
|
|
~~Gosia | |
|
|
Nejlepsze sa kebaby na WP a ty pajacu co piszesz ze sa przesolone iz jakiejs tam mielonki to widac ze ty sie nie znasz. A jak sie nie znasz to nie udzielaj sie ;)
|
|
|
~~Prezes | |
|
|
NO ty chyba nie jadlas nigdy kebaba dobrego rusz sie glupcze poza stalowa i nisko a nie tylko siedzisz na dupie i sie jarasz buda z kebabem ktory jest beznadziejny jak ty odpisz sobie to sie moze podjarasz pustaku
|
|
|
~~a fuuj | |
|
|
Tu piękna Gosiu 13 letnie dziecko.
Nie gaś sie mówiąz że to coś z WP jest dobre. Wogóle żal Mi Ciebie że smakuje ci coś co niema smaku ( przesolona mielonka z bułką), a pozatym pełno much w środku. |
|
|