|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
za to o swoją kieszeń dbają bardzo dobrze.
|
|
~~rodzic | |
|
|
to jest nieprawda, że radni pis blokują podwyżki - zgodę na poparcie dla 170 wyrazili Cisek Nadbereżny i Sagatowska na spotkaniu w kinie ballada więc komuś tu zależy na mąceniu i przeciwstawianiu radnych wobec rodziców
nie dajcie się manipulować |
|
|
|
|
|
to chyba telewizja miejska zrobiła manipulację w wypowiedzi nadbereżnego !!
|
|
|
|
|
DO rodzic
POSŁUCHAJ co ten nadbereżny mówi, PO CO PODNOSIĆ TO NIC NIE DA !! |
|
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=bGcTsG6zxZs
|
|
~~zigi | |
|
|
poza tym skarbniczka miasta miała zawał po wygłupach pisiorów
|
|
|
~~observer | |
|
|
też to słyszałem, że pani Gdula miała zawał i leży w szpitalu, to nazywa się walka PiSu o władzę.
|
|
|
~~zigi | |
|
|
mówi się, że już nie wróci do pracy mają jej w rzeszowie zakładać bajpasy, pewnie pisiory cieszą
|
|
|
~~letka | |
|
|
Duszyńskiego prawie nie wykończyli w MOSIR... gość ma chyba raka i strasznie przeżywał ich "kontrole"
|
|
|
~~Herbuś | |
|
|
Kontrole w MOSiRze nic nie wykazały, szkoda tylko Duszyńskiego.
Teraz czepiają się Muzeum i pani Lucyny Mizere, kolejna PiSu ofiara ?? walki o władze ?? |
|
|
~~zigi | |
|
|
po trupach po władzę, mam nadzieję że miasto to przetrwa... byle do wyborów
|
|
|
~~mmm | |
|
|
Kolesiostwo, nikt na głos nie mówi,ale radni bronią na głosowaniach swoich kumpli nie patrzac na dobro calego miasta
|
|
|
~~hop | |
|
|
Pani Skarbik miała zawał - i bardzo was proszę nie piszcie pierdół jak nie wiecie - była szanowana przez wszystkich radnych od prawej do lewej - była jedną z najbardziej kompetentnych osób w urzędzie
a do zawału mógł ją doprowadzić sam styl bycia prezydenta Szlęzaka, ponieważ ona musiała osobiście wszystkiego dopilnować |
|
|
~~VERBA | |
|
|
o tak, zwłaszcza Kotulski, panią skarbnik bardzo lubi
|
|
|
~~zigi | |
|
|
CYTAT Pani Skarbik miała zawał - i bardzo was proszę nie piszcie pierdół jak nie wiecie - była szanowana przez wszystkich radnych od prawej do lewej - była jedną z najbardziej kompetentnych osób w urzędzie a do zawału mógł ją doprowadzić sam styl bycia prezydenta Szlęzaka, ponieważ ona musiała osobiście wszystkiego dopilnować Szlęzak jakby chciał to by ją zwolnił, ale pewnie nie wiesz co pisiory ostatnio wyczyniały u niej... |
|
|
~~hop | |
|
|
zigi nie pieprz bo to już poniżej jakiegokolwiek poziomu... znam osobiście panią G. - i przez wszystkie lata przy tworzeniu budżetu miała ciężkie chwile... a Szlęzak by jej nigdy nie zwolnił bo tylko ona jest w stanie opanować cały burdel finansowy który jest w mieście ... jest wyjątkową specjalistką w urzedzie...
a dziś pisanie że to przez jakiegoś radnego to naprawdę śmieszne - ona swoją wiedza gasiła każdego radnego tej i poprzednich kadencji... |
|
|
~~zigi | |
|
|
CYTAT zigi nie pieprz bo to już poniżej jakiegokolwiek poziomu... znam osobiście panią G. - i przez wszystkie lata przy tworzeniu budżetu miała ciężkie chwile... a Szlęzak by jej nigdy nie zwolnił bo tylko ona jest w stanie opanować cały burdel finansowy który jest w mieście ... jest wyjątkową specjalistką w urzedzie... a dziś pisanie że to przez jakiegoś radnego to naprawdę śmieszne - ona swoją wiedza gasiła każdego radnego tej i poprzednich kadencji... nie chcę pisać o niej źle, ale ją zanm doskonale i nie opowiadaj tu bajek... wiem też jak teraz było i jak ją traktowali i tyle... wydaje Ci się dużo a jedno wielkie g.. wiesz heh co za poziom |
|
|
~~hop | |
|
|
zigi jeśli jesteś jednym z radnych ( a pewnie tak ... to Ty gó..o wiesz ) bo to co wam na komisach i w urzędzie to swoje - a co innego znać kogoś po przyjacielsku ...
proponuję aby admin zamknął temat i tak naprawdę skasował te posty - ponieważ dotyczą osoby prywatnej która trafiła do szpitala i gierki radnych są tu bardzo nie na miejscu - śmieszna próba grania polityki przeciwko komukolwiek na chorobie uczciwej kobiety... |
|
|
~~zigi | |
|
|
jednak musisz czytać wprost sam słyszałem jak narzekała na dwóch radnych i nie był to kotulski bo do niego jest przyzwyczajona a nie znasz po przyjacielsku bo nie powidziała akurat przy Toboie tego więc zamilcz, lubię ją, ale te peany są też nie na miejscu i robisz jej krzywdę, a radnym nie jestem broń mnie Panie Boże
|
|
|
~~prawica | |
|
|
ładne rzeczy to WSE kształci aż takich specjalistów
|
|
|
~~observer | |
|
|
PiS manipuluje rodzicami
|
|
|
~~WERS | |
|
|
NIECH PIS ODCZEPI SIĘ OD PRZEDSZKOLI !! oni ludzi wykorzystują, w balladzie nie widzieliście jak pchali sie do kamer
|
|
|
|
|
|
CYTAT NIECH PIS ODCZEPI SIĘ OD PRZEDSZKOLI !! oni ludzi wykorzystują, w balladzie nie widzieliście jak pchali sie do kamer Widzę, że komuś bardzo zależny na skłóceniu rodziców przedszkolaków z niektórymi radnymi (w szczególności z PiSu). Ale od początku jestem zainteresowany tą sprawą i wiem, tak jak pozostali rodzice, którzy regularnie przychodzą na organizowane w sprawie ratowania przedszkoli spotkania,l jakie stanowisko w tej sprawie prezentuje choćby Nadbereżny. Nie będę tego tłumaczył, bo to nie miejsce do tego, z resztą nie raz było to tłumaczone, dlaczego podwyżki przytoczone na pierwszym filmie mogą okazać się nieskuteczne. Zainteresowani losem przedszkoli (rodzice, nauczyciele, pracownicy administracyjni)dokładnie wiedzą, gdzie leży problem i kto nie chce kompromisu. Mam nadzieję, że na dzisiejszym spotkaniu ze Szlęzakiem - o ile do niego dojdzie - zapadną pozytywne dla zainteresowanych decyzje. Co do samego Nadbereżnego, to póki znałem go z przekazu medialnego też uważałem go za szczyla, który tak naprawdę nie ma zielonego pojęcia o samorządzie. Jednak sprawa przedszkoli, jego zaangażowanie, wiedza w tym temacie zaskoczyła mnie. Natomiast "pchać się do kamery" w Balladzie mógł każdy radny, który wówczas tam był. I tak naprawdę to Nadbereżny, jako jeden z nielicznych sensownie, bez populizmu wypowiadał się. Nikt, kto interesuje się sprawa prywatyzacji przedszkoli nie uwierzy w takie marne jak ten temat prowokacje. |
|
~~Olik | |
|
|
z wypowiedzi nadbereżnego widać, kto blokuje kompromis, nie dziwie się zaczęła sie walka o prezydenturę
|
|
|