~~PPPP | |
|
|
CYTAT \"zrobio, kture, niepodobajom...\" Skundrześta gospodorzu? PEWNIE Z EUROMETALU GOSPODARZ POCHODZI BUHAHAHAHA |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~obrońca | |
|
|
CYTAT ciekawe co z socjalnym robio zawsze jakies trefne paczki kture sie nikomu niepodobajom zamiast bony dac zlodzieje i tyle SZCZERY ty analfabeto wtórny....haaaaaaaaaaaaa |
|
|
~~kinia | |
|
|
Na szczescie ze z tej firmy wyleciala pani iza...ktora byla rasowa swinia..pusta bania...i tyle...hiiii
dlaczego tak po sobie jeździcie? niekuluralne teksty będą kasowane mod. |
|
|
~~kinia | |
|
|
CYTAT Na szczescie ze z tej firmy wyleciala pani iza...ktora byla rasowa swinia..pusta bania...i tyle...hiiii dlaczego tak po sobie jeździcie? niekuluralne teksty będą kasowane mod. Ale taka jest prawda...przynajmniej teraz pracuje sie w milej atmosferze |
|
|
~~masakra | |
|
|
CYTAT CYTAT Na szczescie ze z tej firmy wyleciala pani iza...ktora byla rasowa swinia..pusta bania...i tyle...hiiii dlaczego tak po sobie jeździcie? niekuluralne teksty będą kasowane mod. Ale taka jest prawda...przynajmniej teraz pracuje sie w milej atmosferze Ludzie dlaczego tacy jesteście??? Pani Iza była znakomita w swojej pracy...bardzo obrotna..kulturalna...zawsze ładnie ubrana i pustej bani napewno nie miała. To te osoby kótre o niej tak piszą są puści i powinni zastanowić sie dwa razy za nim coś napiszą na jej temat...WSTYD |
|
|
~~Miętowy | |
|
|
Niejaka "KINIA" jest bardzo bojowa i odważna ... i jestem pewien, że nie będzie się bała podać swojego imienia i nazwiska. W przeciwnym razie dołączy tylko do grona "pseudo-odważnych" internautów.
|
|
|
~~kinia | |
|
|
Ludzie dlaczego tacy jesteście??? Pani Iza była znakomita w swojej pracy...bardzo obrotna..kulturalna...zawsze ładnie ubrana i pustej bani napewno nie miała. To te osoby kótre o niej tak piszą są puści i powinni zastanowić sie dwa razy za nim coś napiszą na jej temat...WSTYD[/cytat]
NIby ona była kulturalna..chyba zalezy dla kogo...a jak byla ubrana to jest najmniej wazne.W czym niby byla znakomita..chyba w jedzeniu ciastek..i tyyle..!!.BUUUUHHAAAA |
|
|
~~szmuc | |
|
|
CYTAT Ludzie dlaczego tacy jesteście??? Pani Iza była znakomita w swojej pracy...bardzo obrotna..kulturalna...zawsze ładnie ubrana i pustej bani napewno nie miała. To te osoby kótre o niej tak piszą są puści i powinni zastanowić sie dwa razy za nim coś napiszą na jej temat...WSTYD NIby ona była kulturalna..chyba zalezy dla kogo...a jak byla ubrana to jest najmniej wazne.W czym niby byla znakomita..chyba w jedzeniu ciastek..i tyyle..!!.BUUUUHHAAAA[/cytat]dobra to byla wczyms innnym hehehehe lubi sport we 3 ona sama a ich 2 heheh |
|
|
~~MOTORNICZY | |
|
|
...pracowalem w Eurometal w czasach kiedy pracowala tam Iza, mialem wrazenie ze miala dobre relacje z pracujacymi w tej firmie.
To prawda ze czsami niektorych nierozgarnietych chlopakow spuszczala jak wode w kiblu, dlatego niektorzy mogą miec jej to za złe. Ale to raczej nie jest powod by wylewac jakies pomyje... Czasami jej zachowanie i brak cirpliwosci irytowalo ale przecierz kobietą mozna to wybaczyc. Nieprubuje tu jej bronic, chce tylko by rozsadek wziol góre, bo to co wypisują niektórzy zaczyna robic sie conajmniej niesmaczne... |
|
|
~~OBROŃCA | |
|
|
CYTAT CYTAT Ludzie dlaczego tacy jesteście??? Pani Iza była znakomita w swojej pracy...bardzo obrotna..kulturalna...zawsze ładnie ubrana i pustej bani napewno nie miała. To te osoby kótre o niej tak piszą są puści i powinni zastanowić sie dwa razy za nim coś napiszą na jej temat...WSTYD NIby ona była kulturalna..chyba zalezy dla kogo...a jak byla ubrana to jest najmniej wazne.W czym niby byla znakomita..chyba w jedzeniu ciastek..i tyyle..!!.BUUUUHHAAAA SZMUC...TY PSIE...JAKBY CIĘ SPOTKAŁA TO BY CI SPLUNĘŁA W TWARZ BO TAKIŚ WREDNY BUHAHAHAHAHAHA JESTES ZLYM CZŁOWIEKIEM I DLA TAKICH JAK TY NIE MA MIEJSCA W TYM TEMACIE.....ZAZDROSNY PEDAŁ |
|
|
~~smyk | |
|
|
słuchajcie mam pytanko. jak tam ta nowa hala działa juz??? a jeśli nie to niech ktoś podrzuci kiedy ją otwierają
|
|
|
~~OBROŃCA | |
|
|
CYTAT słuchajcie mam pytanko. jak tam ta nowa hala działa juz??? a jeśli nie to niech ktoś podrzuci kiedy ją otwierają OTWIERAJĄ JA Z POCZĄTKIEM ROKU 2009....WIĘC PROPONOWAŁBYM JUŻ ZŁOŻYĆ CV)) POWODZENIA |
|
|
~~gucio | |
|
|
ta firma to jeden wielki kanal a pan prezes nie liczy sie z ludzmi wogole i traktuje jak smieci
|
|
|
~~>> RRR | |
|
|
To prawda robi z ludzmi co chce prawdopopdobnie zabiera już urlopy z nowego roku a kierownicy nic z tym nie robią.
|
|
|
~~smyk | |
|
|
nie no koledzy nie straszcie aż tak jest źle????
|
|
|
~~forumowicz | |
|
|
A czy w ATS jest z tym lepiej??
|
|
|
~~OBROŃCa | |
|
|
CYTAT nie no koledzy nie straszcie aż tak jest źle???? Własnie dokładnie tak JEST ŹLE.... NIKT I NICZYM NIE WIE....Wszystko jest pochrzanione!!!!!!!!!!!!! |
|
|
~~$$$ | |
|
|
Prawdopodobnie Eurometal SA niebedzie przyjmowal nowych pracownikow, przynajmniej narazie!
Jest to spowodowane opoznieniam z montazem maszyn na nowej chali... Ciekawe czy kontrachenci beda nadal cierpliwie czekac na juz zamowione profile... Poprostu Balagan! |
|
|
|
|
|
Więc nie ma co na razie liczyć na zatrudnienie???
Złożyłem podanie, zrobiłem badania, miałem zostać zatrudniony na nowo tworzonej odlewni, ale na razie nic nie wiadomo o terminie rozpoczęcia pracy. Może ktoś coś wie? Kiedy rozruch tej odlewni?? Dobrze, że się nie zwolniłem z dotychczasowej roboty. |
|
~~$$$ | |
|
|
Rozruch nowej odlewni byl przekladany juz ze dwadziescia razy...
Odlewnia niemoze byc urochomiona dopuki nieuda sie równoczesnie urochomic prasy na nowej hali... Opoznienie jest spowodowane przekroczniem terminow odbioru wykonanych prac przez firmy zewnetrzne... czyli nie jest to wina eurometalu... Prawdopodobnie rozruch przewidywany jest na Styczen nnowego roku... Trzymamy kciuki... |
|
|
~~OBROŃCA | |
|
|
CYTAT Rozruch nowej odlewni byl przekladany juz ze dwadziescia razy... Odlewnia niemoze byc urochomiona dopuki nieuda sie równoczesnie urochomic prasy na nowej hali... Opoznienie jest spowodowane przekroczniem terminow odbioru wykonanych prac przez firmy zewnetrzne... czyli nie jest to wina eurometalu... Prawdopodobnie rozruch przewidywany jest na Styczen nnowego roku... Trzymamy kciuki... Ja tam nie trzymam kciuków...aż zacisne pięść żeby zarząd dostał tu i ówdzie.......FIRMA DO KITU I TYLE MAM DO POWIEDZENIA...ZNAM TO Z AUTOPSJI |
|
|
~~rrr | |
|
|
To jeżeli znasz to z autopsji to pewnie pracujesz tam... Więc jak zarządowi się dostanie to uwierz, że i Tobie też.
|
|
|
~~OBROŃCA | |
|
|
CYTAT To jeżeli znasz to z autopsji to pewnie pracujesz tam... Więc jak zarządowi się dostanie to uwierz, że i Tobie też. Nie pracuje jush tam...szkoda czasu dla takich szmaciarzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
~~szef | |
|
|
zapraszamy do ats na odlewnie
|
|
|
~~kolo | |
|
|
szef a ile daja w ATS-ie???? i jakie paczki teraz dostaliście bo my to uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu taka chujnia
=> prezes ale humoru mu nie brakuje |
|
|