|
|
|
Według mnie, za jakiś czas znowu się zacznie felga sprzedawać.
|
|
|
|
|
|
|
|
~~IZZZZZZ | |
|
|
CYTAT Według mnie, za jakiś czas znowu się zacznie felga sprzedawać. Oj Leszku śmieszku...EUROMETAL TO NIE CENTRUM FELF ALE PROFILII ALUMINIOWYCH I DETALI.......Oj leszku nie wypowiadaj sie w kwestiach o których nie masz zielonego pojęcia buhahahahhaahaha |
|
|
~~IZZZZZZ | |
|
|
CYTAT CYTAT Według mnie, za jakiś czas znowu się zacznie felga sprzedawać. Oj Leszku śmieszku...EUROMETAL TO NIE CENTRUM FELF ALE PROFILII ALUMINIOWYCH I DETALI.......Oj leszku nie wypowiadaj sie w kwestiach o których nie masz zielonego pojęcia buhahahahhaahaha KOREKTA: EUROMETAL TO NIE CENTRUM FELG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
~~Leszek | |
|
|
Co mam na myśli??????????? UPADEK śLIWAKOWSKICH hahahahahahahaha[/cytat]
Nastapila załamka sprzedaży każdy o tym dobrze wie |
|
|
~~wiesiekeuro | |
|
|
izzzzzz
otrzasnij sie eurometal robi felgi i profile |
|
|
|
|
|
Wiem pomyliłem się. Miałem na myśli Stalsmidth
A poza tym to nie felf tylko felg |
|
~~łam | |
|
|
Najpier Panstwo Śliwakowscy będą zwalniać kobiety z pakowania, bo je bedze można naszybciej zastąpić.Pozostali przejmną ich pracę.
|
|
|
~~smigelko | |
|
|
CYTAT Najpier Panstwo Śliwakowscy będą zwalniać kobiety z pakowania, bo je bedze można naszybciej zastąpić.Pozostali przejmną ich pracę. jako pierwsze powinny wyleciec beti i ropucha bo niemaja pojecia o niczym a pozatym brygadzistami powinni byc faceci a nie kobiety
|
|
|
~~smigielko | |
|
|
CYTAT Co mam na myśli??????????? UPADEK śLIWAKOWSKICH hahahahahahahaha Nastapila załamka sprzedaży każdy o tym dobrze wie[/cytat] zalamka jest dlatego bo polowa profili to zlom ktury jedynie nadaje sie do wyje... |
|
|
~~smigielko | |
|
|
prezes to powinien dac podwyszke jednemu z kierownikow zeby zakupil sobie jakies nowe ciuchy bo mu do leksusa nie pasuja
|
|
|
~~mały | |
|
|
Proponuję jakiś jasny kolor aby dopasować do jasnej tapicerki
|
|
|
~~IZZZZZZ | |
|
|
CYTAT izzzzzz otrzasnij sie eurometal robi felgi i profile GłąBIE PATENTOWANY W EUROMETALU SA PRODUKOWANE PROFILE...FELGI MAJA W SąSIEDZTWIE I NA PRZECIWKO. OJ WY FACECI JESTEśCIE JAK ZWYKLE NIE POINFORMOWANI:( |
|
|
~~grubasek | |
|
|
W EUROMETALU SA PRODUKOWANE PROFILE...
Do czasu widać jak działa nowa hala |
|
|
~~kolo | |
|
|
a może by tak wzioł się do roboty i zaczoł zapoerdalać coby naszkochany prezesunio miał wybór jeżeli chodzi o zwolnienia ??????????
taki mały wyścig szczurów ale nagroda bedzie zwolnienie |
|
|
~~myszka | |
|
|
faceci brygadzistami hahahahahahahahahahahahahahahahahah bardzo zabawne.faceci niech pozostaną przy noszeniu paczek-to im najlepiej wychodzi.
|
|
|
~~smigielko | |
|
|
[cytat]faceci brygadzistami hahahahahahahahahahahahahahahahahah bardzo zabawne.faceci niech pozostaną przy noszeniu paczek-to im najlepiej wychodzi./cytat] chociaz chlopaki cos jaza!!! a po zatym dobrze ze ktos brygadzistki jebn... kamieniem bo dalej siedzaly by na drzewach!!!!
|
|
|
~~stefan | |
|
|
Powiedzcie mi jaka jest sprawiedliwosc na tym swiecie ,ze jeni maja przedłużane umowy a drudzy wylatyja na zbity pysk bo ja tu czuje jakieś układziki he he he albo dobre ...wkręty!!!!!!!!!!:a_kiss
|
|
|
~~jarek | |
|
|
Poznacie teraz Państwa Śliwakowskich z lepszej strony.Bez komentarza
|
|
|
~~myszka | |
|
|
CYTAT prezes to powinien dac podwyszke jednemu z kierownikow zeby zakupil sobie jakies nowe ciuchy bo mu do leksusa nie pasuja baranie podwyżke a nie podwyszke........ a poza tym on woli inwestowac w auto jak widać a nie w ciuchy ale niektórym to chyba przeszkadza-żenada
|
|
|
~~waldek | |
|
|
przeszkadza nieeeeeeeeeee ale szczerze mówiąc to wygląda jak szofer w tej furze he he he
|
|
|
~~smigielko | |
|
|
CYTAT CYTAT prezes to powinien dac podwyszke jednemu z kierownikow zeby zakupil sobie jakies nowe ciuchy bo mu do leksusa nie pasuja baranie podwyżke a nie podwyszke........ a poza tym on woli inwestowac w auto jak widać a nie w ciuchy ale niektórym to chyba przeszkadza-żenada myszko sklej wary i niewyrazaj swojej opini bo jak widze to jestes strasznie pusta |
|
|
~~smigielko | |
|
|
CYTAT Poznacie teraz Państwa Śliwakowskich z lepszej strony.Bez komentarza jarku co masz na mysli uchyl rabka tajemnicy??? |
|
|
~~fasa | |
|
|
"on woli inwestować w auto jak widać a nie w ciuchy" już niedługo i szofer wyjedzie do domu...
|
|
|
~~smigielko | |
|
|
stefanie ty masz racje pewne panie z pakowni jak by mogly to by weszly w dupe pewnemu gryzoniowi
|
|
|
~~smigelko | |
|
|
CYTAT \"on woli inwestować w auto jak widać a nie w ciuchy\" już niedługo i szofer wyjedzie do domu... wywieziwmy go widlakiem za brame |
|
|