|
|
|
Co obrazują czerwone żarówki przy nickach? Co będzie gdy wszystkie będą czerwone ? Przymusowy urlop od kompa ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kolo
swiat nie konczy sie na stalowemiasto -czat Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
E o tym że świat się nie kończy na SM to wiem - jest jeszcze wszechświat . Trochę jednak irytują mnie te czerwone i żółte żarówki , bo kojarzą mi się one raczej z problemami . Przykład to inspekcja w starszych autach -jak lampki świecą na zółto to jest jeszcze o.k ,ale jak świecą już na czerwono to raczej są problemy i kłania się warsztat .
|
|
|
|
|
jak mi zapala sie czerwona lapka w glowie to lepiej uciekac z mojego pola widzenia i zasiegu moich rak tudziez slowek
i bynajmniej nie klania mi sie warsztat ,pracuje na najwyzszych obrotach Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
każda zarówka pracująca na podwyzszonych obrotach raczej się przepala - więc lepiej uważać . A z drugiej strony i z punktu widzenia nauki to świecąca biała zarówka w odcieniu czerwonym jest objawem spadku napięcia na obwodzie .
|
|
|
|
|
punkt widzenia nauki nie ma sie nijak do kobiecego umyslu ;-)wymieka kazdy medrzec
Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
nie zmieniaj tematu , my nie mówimy o kobiecych umysłach , tylko lampkach przy nicku bo jeszcze nikt konkretnie nie odpowiedzał na moje pytania .
|
|
|
|
|
Jak łatwo się domyślić, zaświecenie kolejnej żarówki oznacza przekroczenie iluś tam postów (gdzieś w jakimś temacie invx pisał o progach do zaświecenie kolejnej). Więc nie martw się, jak zaświecisz wszystkie żarówki to twój samochód nie będzie wymagał wizyty na kanale z tego powodu .
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
dane z 22listopada 2008 i nie wiem czy nadal aktualne
"zaroweczki kolejne zapalają się po przekroczeniu następujących progów: 0 22 50 110 300 600 1000 1500 " " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT dane z 22listopada 2008 i nie wiem czy nadal aktualne \"zaroweczki kolejne zapalają się po przekroczeniu następujących progów: 0 22 50 110 300 600 1000 1500 \" Anulka...jeszcze troszkę i Ci się zaświecą wszystkie...jak na choince |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
za to Tobie zostało jeszcze 10 postów do napisania i zapali się pierwsza
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Ja tez ostro walcze o wszystkie! :] Podobno po zapaleniu wszystkich przechodzi sie na emeryture. I wysylaja na darmowe wczasy wypoczynkowe w Jaroslawiu.
|
|
|
|
|
CYTAT I wysylaja na darmowe wczasy wypoczynkowe w Jaroslawiu. Kurde, oszukano mnie, chyba mnie wczasy ominęły . |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT I wysylaja na darmowe wczasy wypoczynkowe w Jaroslawiu. Kurde, oszukano mnie, chyba mnie wczasy ominęły . Jak sie nie załapałeś to jest dobrze, znaczy się ze funkcjonujesz poprawnie Swoją drogą, myslałem ze tak po cichu dają prezenty, jakiś skuter czy mikrofale a tu lipa! |
|
|
|
|
Tam w Jaroslawiu na miejscu w 'hotelu' daja takie specjalne pigulki, po nich mozna sobie spokojnie wyobrazic skuterek czy inna nagrode ;]
|
|
|
|
|
CYTAT Tam w Jaroslawiu na miejscu w \'hotelu\' daja takie specjalne pigulki, po nich mozna sobie spokojnie wyobrazic skuterek czy inna nagrode ;] I jak się jezdzi na tym skuterku, tam w Jarosławiu ? |
|
|
|
|
Ja tam nie wiem, daleka droga jeszcze przede mna zeby sie dowiedziec, bo nawet jedna zaroweczka sie nie swieci ;]
|
|
|
|
|
jak dobijecie więcej to diamenty się pokażą
|
|
|
|
|
echelon juz powinien exsplodowac
Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
a ja chce mieć zielone żarówki .
|
|
|
|
|
echelon Ciebie to chyba nikt nie pobije (w postach)... Więc gdzie te obiecane przez .."zarząd" diamenty?
|
|