~~ja | |
|
|
Gdzie najlepiej i najtaniej umyć samochód? Może macie jakieś sugestie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Stalowek | |
|
|
samoobslugowa na orlenie koło manhattanu.3 zeta jeden zeton.za dwa spokojnie obskoczysz.plukanie karcherem.elegancko.korzystam na okragło.ostatniuo była zepsuta ale moze naprawili.
|
|
|
~~ja | |
|
|
3 zł. za żeton. Ile potrzeba na umycie auta?
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
1 żeton 3 minuty.ja sie wyrabiam w 2 zetonach.najpierw właczam mycie z szamponem i ta szczotką z przedłuzka jade dookoła auto i pózniej spłukiwanie też 3 minuty 1 żeton.jak ktos chce wybitnie dokładnie umyć to może wode nalać sobie do wiaderka koło odkurzacza jest kranik i szczotka przejechac i albo jeszcze raz mycie zzetonu albo juz splukiwanie.sa różne opcje,nawet mycie z woskowaniem.
|
|
|
~~aso | |
|
|
dobre w 6 min umyc recznie auto
|
|
|
~~rychu | |
|
|
za 2 zetony to chyba 20letniego malucha i to niedokładnie raz tam byłem KICHA.Najlepsza myjnia jest na 1-go sierpnia jak nie wierzysz to popatrz na na te kolejki.POLECAM
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
kazdy sie dziwi a jak przyjdzie zobaczy to mu pozniej glupio he he...jeszcze odkurzacz za 2 zl i autko cycuś...
|
|
|
~~ | |
|
|
A jakie ceny na 1-go Sierpnia? A co myślicie o ręcznej na Okulickiego?
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
na tej Okulickiego slyszałem same plusy tylko nie wiem czy jest tez samoobslugowa...
|
|
|
~~ | |
|
|
A jakie ceny na 1-go Sierpnia?
Na 1 Sierpnia: - mycie karcherem 8 zł - osobowe stardard 15 zł - osobowe z woskowaniem 17 zł - 10. mycie gratis - odkurzanie gratis |
|
|
~~diss | |
|
|
Ręczna na Okulickiego (z tyłu hurtowni kwiatów Agroplant) to najlepszy wybór jeśli chcecie miec naprawdę odpicowane auto. Jest oczywiście droższa niż automatyczne ale jakość jest nieporównywalna. Nie wiem jak teraz ale rok temu samo mycie kosztowało 16zł. Za 30 był taki jakby pakiet odkurzanie+czyszczenie środka+mycie. Zakres usług jest naprawdę ogromny.
|
|
|
~~AAA | |
|
|
Myjnia na sierpnia spadła na psy, auto wyjeżdża niedomyte, brudne i niewysuszone. Przed wjazdem na automatyczną panowie powinni znać już stałe miejsca, gdzie automat nie domywa i tam przejechać szczotką ręczną. A oni tylko pomażą pianą po szybach - bez sensu.
Jako automat polecam na dawnym Esso - teraz Lotos. Przede wszystkim najlepiej suszy - a to ważne szczególnie w zimie. |
|
|
~~ktos | |
|
|
wszystkie automaty sa do kitu.
a co robia takie szczoty z lakierem to juz nie bede mowil... albo samemu recznie albo reczna.... ta na okulickiego jest dobra ale ceny troche duze. mycie,odkurzanie i szyby chyba 38 zl jak sie nie myle. |
|
|
~~ | |
|
|
38 zł? Kurczę, dużo. Jeśli to prawda, to oni mają klientów?
|
|
|
~~ja | |
|
|
Byłam właśnie na Okulickiego. Samochód jak nowy, odkurzyli nawet w bagażniku. Z myciem, woskowaniem i odkurzaniem zapłaciłam 28 zł. Dużo? Na pewno więcej niż gdzie indziej, ale zostawiłam samochód, kluczyki i nic mnie nie obchodziło. Wszystko robione podobno ręcznie.
|
|
|
~~Prezes | |
|
|
Nie ma lepszej myjni niz na okulickiego !!!
|
|
|
~~blue | |
|
|
Najlepsza to Statoil
|
|
|
~~biznesmen | |
|
|
ale dopiro jak ja ją założe chachacha |
|
|
~~biznesmen | |
|
|
ale dopiro jak ja ją założe chachacha |
|
|