~~I.S. | |
|
|
Zawsze mówiłem ,że w Stalowej Woli są piekne dziewczyny...i tak jest w istocie- wiem co mówię.
Dziś nas odwiedzila- wyszła jeszcze piękniejsza. Zgadnijcie o kim mówie? Nagroda czeka - serio! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~krk | |
|
|
ZIMA HEHE. tez na cztery litery i tez piekna chociaz to pierwsze to :/
|
|
|
~~ | |
|
|
bystrzacha z ciebie?!?! - dziadek o chlebie , babka o niebie....
|
|
|
~~ | |
|
|
a nagroda gdzie?
|
|
|
~~I.S. | |
|
|
póki co ,nie ma za co- nagroda bedzie na bank!!!/moje slowo wazniejsze od pieniedzy/
|
|
|
~~don J. | |
|
|
Zgadzam sie z I.S. -jest!!!. Kiedys chodziłem za nią w tesco z pół godz, aż mi zniknęła ,bo sie zagapiłem- znajdę ją, bo już wiem ,że jest z St.W.
|
|
|
~~milus | |
|
|
ja ją znam ,hehehe i nie powiem wam...
|
|
|
~~fanfantulipan | |
|
|
TO JAGODA!!!!!!!!!!!! ide po nagrode.
|
|
|
~~` | |
|
|
TO JAGODA!!!!!!!!!!!! ide po nagrode.
czy chodzi o te barmanke z irish?? rozumu tyle co Doda, moze mniej. Idzcie zobaczcie ocencie. |
|
|
~~już mąż. | |
|
|
rozumem ,to dziś nikt nie błyszczy-nastała era niewolników - j.w. rowniez do nich nalezy, czy chce czy nie.
Tak w skrocie: słodkie zycie ,słono kosztuje - tu tkwi przyczyna nadrzedna ,tego stanu rzeczy. Uroda jest sprzymierzencem jej własciciela- ZAWSZE!!!DODA JEST SUPER!!!/tylko zazrdosnice mowią inaczej/ |
|
|
~~gabi | |
|
|
dokładnie panie męzu zgadzam sie z toba. Doda jest zajebista.w cale nie jest glupia i beznadziejna po prostu ma wszystko w dupie i nie przejmuje sie takimi ludzmi jak Ci ktorzy tak twierdza. Zna swoja wartos i stac ja na wiele .nie jedna panna by tak chciala wygladac choc w malym stopniu i nie piszcie ze nie
|
|
|
~~a | |
|
|
a ja powiem tak: gdyby nie jedna bylo stac na takie kosmetyki, odziez i powiekszenie biustu zapewniam ze duzo lepiej by kazda jedna wygladala(nie od niej odnosnie ale swojego wygladu), trzeba przyznac ze potrafi sie lansowac, ale nie zawsze ma wyczucie, umiar i takt i szkoda ze tego nie potrafi wykorzystac zapewne duzo lepiej by wypadala, i jeszcze jedno czy ktos widzial ja bez makijazu bez wyzywajacego stroju? no wlasnie?!pozdrawiam
|
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Doda jest zajebista.w cale nie jest glupia i beznadziejna po prostu ma wszystko w dupie... Trochę jednak mogłaby mieć również w głowie ps A mówiąc za klasykiem - To jest Doda na miarę naszych możliwości. My tą Dodą otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasza Doda, przez nas wyhodowana i to nie jest nasze ostatnie słowo! Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~ps_user@wp.pl | |
|
|
Jesli oceniacie ludzi po wygladzie, to gratuluje. Jezeli chodzi o Dode to jest to inteligentna osoba i bardzo dobra aktorka. A ze obrala taka droge a nie inna to jej wybor.
Jak juz piszesz o kims to miej odwage sie podpisac, bo ktos moze cie ocenic n.p. jako tchorza. |
|
|
~~cris | |
|
|
Takie dziewczyny jak Doda , NASZA również, stworzone zostały dla miłości- kazdy kto sadzi inaczej jest.... ugryzlem sie w jezyk
|
|
|
~~blondi | |
|
|
cris- fajnie pomarzyć , co???
|
|
|
~~ | |
|