~~rrr | |
|
|
znacie kogos kto daje lekcje z informatyki i by przygotowal do matury?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ola | |
|
|
popytaj w szkole
|
|
|
~~ | |
|
|
jakiej
|
|
|
~~ | |
|
|
śmakiej
|
|
|
~~ | |
|
|
A w której szkole w naszym mieście są PRAWDZIWE lekcje informatyki? Ja o takiej nie wiem.
|
|
|
~~bolo | |
|
|
idż od razu na uniwersytet trzeciego wieku, tam pono uczą
|
|
|
~~ | |
|
|
Ψ
|
|
|
~~ | |
|
|
Znam jednego bardzo dobrego prof. informatyki, który niestety się wysoko ceni ale jak na jego wysoki poziom nauczania wart jest każdej ceny. Wykłada na jednej ze stalowowolskich uczelni, gdzie poziomu nie trzeba przedstawiać, bo wiadomo, że jest najwyższy na Podkarpaciu, a może nawet i w całej Polsce. Mało tego, znajduje nawet szanowny pan prof. czas żeby uczyć również utalentowaną młodzież w szkole średniej (skąd pan prof. ma tyle czasu?). Mowa oczywiście o informatyce, mogła by tu w grę wchodzić jeszcze fizyka, ale w tym roku pan prof. odpuścił jej nauczania(czemu? nie wiem, pewnie za dużo roboty na głowie). Wracając do sedna sprawy jest to moim skromnym zdaniem najlepszy nauczyciel w mieście. Gorąco pozdrawiam wszystkich a w szczególności pana prof. Piotra B. oraz całą "budowlankę". Z uszanowaniem, tegoroczny maturzysta.
|
|
|
~~Marcin'd | |
|
|
A od kiedy Pan B jest Profesorem?
Głupie nadawanie sobie samemu tytułu naukowego. Na to trzeba zasłużyć i zapracować. A co do samego Pana B. z budowlanki to czego on może nauczyć? |
|
|
~~Mike | |
|
|
rrr, jeśli nadal szukasz, odezwij się do mnie na kime_(at)_interia.pl
Resztę pozdrawiam serdecznie;) Nie przeczytaliście pytania, czy macie po prostu frajdę z obrzucania się błotem? |
|
|
~~edek | |
|
|
CYTAT A od kiedy Pan B jest Profesorem? Głupie nadawanie sobie samemu tytułu naukowego. Na to trzeba zasłużyć i zapracować. A co do samego Pana B. z budowlanki to czego on może nauczyć? widocznie jest tylko prof. uczelnianym |
|
|
~~ | |
|
|
Bu**ta dobrze uczy ? Ty chyba nie wiesz co mówisz u niego jedziesz exela i tyle.. ,a fizyki nie uczy bo nie umie ,
|
|
|
~~Jocker | |
|
|
A w której szkole w naszym mieście są PRAWDZIWE lekcje informatyki? Ja o takiej nie wiem.
W mojej ;) Gim. 4 |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Bu**ta dobrze uczy ? Ty chyba nie wiesz co mówisz u niego jedziesz exela i tyle.. ,a fizyki nie uczy bo nie umie , EXCELA |
|
|
~~ | |
|
|
Śliniak?
|
|
|
~~ja2 | |
|
|
orientuje sie ktos moze czy w Stalowej Woli jest jakas osoba ktora udziela korepetycji z programowania? glownie interesuje mnie C++, ewentualnie Assembler i TurboPascal.
|
|
|
~~Marcin | |
|
|
Polecam swoja osobę. Chętnie udzielę korepetycji z C, C++, C#, Java
|
|
|
~~Marcin | |
|
|
zapomnialem dopisac Assembler i TurboPascal
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
A co jest na maturze z informy? Jakieś przykładowe teksty może ktoś rzucić?
|
|
|
~~ja2 | |
|
|
marcin daj na siebie jakis namiar. ;)
|
|
|
~~Marcin | |
|