~~"niby-uczesana" | |
|
|
Zakład Ilona jest najlepszy ale w kategorii nagorsza fryzura... Po 4 godzinach siedzenia i niby czesania wyszłam biedniejsza o 160 zł, a w domu poprostu umyłam włosy i sama się uczesałam na studniówkę. Dziewczyny nie dajcie się skusić....Nikt tam nie ma pojęcia o efektownym uczesaniu....zwłaszcza ta ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
To poco tam przyszłas jak mogłaś sie sama uczesac
w jeszcze okropniejszą fryzure. a poza tym to ja juz nie chce mowic jak ty w tej swojej fryz wyglądałas ale najlepiej wiesniarze w tym co sama sobie zrobi |
|
|
~~mariolka | |
|
|
Hejka
W Pracowni Fryzur MB można liczyć na coś oryginalnego. Same możecie sprawdzić www.pracowniafryzur.pl. Czeszą nowocześnie tzn. nie ma "typówki". Udanych studniówek( ja już mam za sobą). Pozdr. |
|
|
~~ | |
|
|
Zakład Ilona jest najlepszy ale w kategorii nagorsza fryzura... Po 4 godzinach siedzenia i niby czesania wyszłam biedniejsza o 160 zł, a w domu poprostu umyłam włosy i sama się uczesałam na studniówkę. Dziewczyny nie dajcie się skusić....Nikt tam nie ma pojęcia o efektownym uczesaniu....zwłaszcza ta ...
Zmieńcie w końcu temat bo to już się staje nudne .Widać że to pisze ciągle ta sama prymitywna osoba |
|
|
~~ | |
|
|
cytujemy tak
CYTAT CYTAT tresc |
|
|
~~stała klientka | |
|
|
Jestem stałą klientką salonu Pani Ilony od ponad 20 lat. Przez ten okres nie zdarzyło się ani razu żebym była niezadowolona z Jej usług. Wydaje mi się że krytyczne uwagi na temat salonów Pani Ilony piszą osoby dla których stanowi Ona dużą konkurencję. Pomimo tak wielu zakładów fryzjerskich w naszym mieście mało która fryzjerka może poszczycić się prowadzeniem aż 2 salonów w bardzo profesjonalny sposób.
Trzymać tak dalej Pani Ilono! Serdecznie pozdrawiam. |
|
|
~~ | |
|
|
przypomniała mi się piosenka
"ile słodyczy jest w słowie ..." |
|
|
~~iwona | |
|
|
Całkowicie zgadzam sie z opinią niby-uczesanej. Skorzystałam raz z usług zakładu ILONA i na pewno więcej tam nie wróce. Podczas wizyty w salonie fryzjerka cały czas głośno narzekała że mam słabe i cienkie włosy i wręcz wysmiewała się ze mnie. Po wyjściu od fryzjera okazało się, że moja fryzura wyglada jeszcze gorzej niż przed - żadnego pozytywnego efektu wizyty nie zauważyłam mimo iz wydałam 25 zł. Przy następnej wizycie w innym zakaładze (dodam tańszym) fryzjerka była mocno zdziwiona, ze stan mojej fryzury zawdzięczam usłudze fryzjerskiej (nierówności, schody itp..) nie polecam tego salonu. (na marginesie dodam, że z moja opinią zgodziło się kilka znanych mi osób; które korzystały z tego jakże ceniącego swoje usługi zakładu)
|
|
|
~~Kaja | |
|
|
Popieram moją przedmówczynię,no bo jak "profesjonalny" fryzjer może naśmiewać się i wykpiwać włosy klientki to wręcz karygodne!!pewnie,że z gęstych włosów łatwiej zrobić fryzurkę i pewnie na tym kończą się zdolności tej pani Ilony,a jak coś nie wychodzi to najlepiej zgonić na włosy klientki, no cóż jak to się mówi"złej baletnicy to i majtki w tańcu przeszkadzają" żenada
|
|
|